Dit zijn de vriendinnen van deze 6 F1-coureurs

Relaties door Romy

De Formule 1 is een sport die de afgelopen jaren meer indruk op Nederlanders hebben gemaakt door onder andere onze wereldkampioen Max Verstappen. Het trotse oranjepubliek mag in september ook weer de tribune vullen in Zandvoort. Maar welke Formule 1-coureurs hebben er eigenlijk een vriendin? En hoe zien zij eruit? We hebben ze allemaal op een rijtje gezet voor je. En wat zijn ze knap…!

Vriendinnen van 6 Formule 1-coureurs

Max Verstappen

We hadden het al even over Max. Max is al langere tijd samen met zijn vriendin Kelly Piquet. Ze is de dochter van de bekende Nelson Piquet die bekend is van zijn eigen race-carrière in de Formule 1. Max en Kelly wonen sinds vorig jaar samen in Monaco samen met Kelly haar dochter Penelope.

Charles Leclerc

Charlotte Sine is een bloedmooie vrouw en al jaren samen met Charles. Ze woonde sinds haar geboorte een tijd naast de moeder van Charles en woont inmiddels samen met Charles in Monaco. Charlotte is Instagram-model en is gek op piano spelen. Ze speelt dan wel eens samen op de toetsen met Charles. Relationship goals!

Lando Norris

Veel van ons zijn teleurgesteld als ze deze naam zien staan, maar het is toch echt waar. Lando Norris is niet single, dames. De knappe coureur is samen met het Portugese model Luisinha Oliveira. Ze is de zus van de Portugese actrice Beatrix Barosa en heeft onlangs op 22-jarige leeftijd een modellencontract getekend bij Central Models.

Lance Stroll

Lance heeft de prachtige Italiaanse Sara Pagliaroli aan de haak geslagen. Ze werkt als model en dat gaat haar goed af. Ze maakt regelmatig wat foto’s met haar vriend en plaatst deze dan ook met trots op haar Instagram-pagina.

George Russell

Sinds 2020 is George samen met de prachtige Carmen Montero Mundt. Ze werkt voor een investeringsmaatschappij en komt vaak George aanmoedigen tijdens een race. Carmen heeft een privé account op Instagram en op de Insta van George is ze niet te vinden.

Bron: Brunopress

Sergio Perez

Perez is getrouwd met Carola Martinez. Het stel heeft twee kinderen: Sergio Jr en Carlota. Sergio houdt liever zijn privéleven gescheiden, maar op de Instagram van zijn vrouw zijn wat leuke kiekjes te vinden.