Robin Martens over seksleven sinds moederschap: "ben je net bezig, wordt ze wakker"

Celebs door Elsemieke

Nu Robin Martens een baby heeft gekregen, heeft ook haar seksleven het flink te voortduren gekregen. De actrice vertelt in gesprek met LINDA. alles over haar relatie sinds de komst van haar dochtertje. 

Robin Martens over seksleven sinds moederschap: "ben je net bezig, wordt ze wakker"

Robin Martens zit sinds de geboorte van haar dochtertje Makéna afgelopen augustus op een roze wolk. Of eh, moeten we zeggen paarse wolk? Zij en haar liefje Benjamin zijn dolgelukkig samen. Hun liefde bekroonden ze vorig jaar met hun eerste kindje: Makéna. En ondanks dat het tussen de twee ontzettend goed gaat, ligt hun seksleven wel overhoop. "Over een maand gaat ze naar haar eigen kamertje, daar kijk ik nu al naar uit nu ze nog bij ons slaapt." LINDA. vraagt vervolgens waar de twee op dit moment dan wél seks hebben. "Er zijn genoeg plekken, we vinden onze weg wel." Alhoewel Robin dat dus een minder probleem vindt, is Benjamin degene die de spontane vrijpartijen wel mist. "Het is minder spontaan. Zo van: oh, ze slaapt, nu kunnen we even!" Robin bevestigt dat wel. "Ben je net bezig, wordt ze toch wakker."

Overal over praten

Toch valt het gebrek aan spontane seksessies bij de twee in het niet wanneer ze hun dochtertje om aandacht zien vragen. "Als we haar dan zien staan in haar bedje, dan kunnen we allebei allemaal maar lachen. Omdat wij overal over praten, weten we: het komt door de situatie dat we het minder doen, het ligt niet aan onszelf." Vorig jaar maakte Robin bekend dat haar dochter op 8 augustus ter wereld is gekomen en de bijzondere naam Makéna heeft gekregen. “Haar naam betekent: The Happy One“, schreef Robin destijds bij een foto van het kersverse gezin. De actrice is sinds begin 2020 samen met Benjamin. In januari 2021 maakte het stel bekend in verwachting te zijn.

Verliefde Lisa van OG3NE deelt eerste foto met nieuwe vlam