Vijf tips voor een uitdagend dagje weg met vriendinnen

Lifestyle door Elsemieke

Goede vriendschappen zijn soms best lastig om te onderhouden. Daarom is het belangrijk om regelmatig leuke dagjes uit te plannen met je besties. Maar hoe bedenk je een gave activiteit die al je vriendinnen leuk gaan vinden? Op internet zijn er genoeg leuke ideeën te vinden voor een dagje uit. Wij hebben onze favoriete dagjes uit voor je op een rijtje gezet, zodat je voorlopig weer genoeg inspiratie hebt! 

Tip 1: Escape Room

Op zoek naar een uitdagend uitje waar je veel moet samenwerken? Dan is een escape room een perfect dagje uit! Alleen door goed samen te werken, kunnen jullie jezelf bevrijden uit de kamer. Trommel al je beste vriendinnen op en kies een escape room met het thema die jullie leuk lijkt. Lukt het jullie om binnen de tijd de kamer te verlaten?

Tip 2: Klimpark

Is het lekker weer en ben je op zoek naar een actief uitje? Een dagje naar een klimpark is dan een hele verrassende optie. Het is misschien ook geen activiteit waar je snel aan zou denken, maar je hebt gegarandeerd een hele leuke dag met je vriendinnen. Wie durft het hoogste parcours te beklimmen?

Tip 3: Weekend weg

Wil je niet alleen een dagje uit, maar een keer een grotere activiteit ondernemen met je vriendinnen? Ga dan eens een heel weekend weg. Boek een groot huis, een paar hotelkamers of een schattige B&B. Neem leuke spelletjes, genoeg wijn en lekkere hapjes mee voor een onvergetelijk weekend met je beste vriendinnen. 

Tip 4: Volg een workshop

Van paaldansen tot schilderen en van sieraden maken tot je eigen parfum ontwikkelen; er zijn genoeg workshops te vinden die leuk zijn voor je hele vriendinnengroep. Kies een workshop die ze niet verwachten voor een verrassende dag!

Tip 5: Bezoek een festival

Dansen, drankjes en een hele hoop gezelligheid; met je vriendinnen een festival bezoeken is een heel goed idee! In de zomer zijn er genoeg festivals te vinden waar je met je vriendengroep naar toe kan. Bestel de kaarten, controleer de checklist en maak er een dag van om nooit meer te vergeten!