Lifestyle
Lifestyle

Dingen die je alleen snapt als je besluiteloos bent


Verwissel jij ook altijd tien keer je kleding voordat je de deur uitgaat? Of twijfel je ook altijd een halfuur voordat je een kleur nagellak gekozen hebt? Ben jij besluiteloos? Dan herken jij deze dilemma’s vast en zeker. 

Het kan soms erg lastig zijn om keuzes te maken. Vooral als je haast hebt, is dit een drama. Hieronder staat een aantal voorbeelden die mensen met besluiteloosheid vast herkennen.

Voordat je naar de Appie gaat, heb je precies in je hoofd wat je wilt eten, eenmaal aangekomen in de supermarkt heb je ineens zin in iets anders. Dus je loopt hopeloos 60 rondjes door de winkel.

Uren in de paskamer staan omdat je niet kunt kiezen welke kleur shirtje je wilt hebben en dan hebben we het nog niet over schoenen...

Je outfit uitkiezen is een hele opgaven. Heb je net heel je kledingkast doorgespit en heb je een keuze kunnen maken, blijken je schoenen niet te matchen met je shirt... Ja, we worden hier erg moe van!

Op Netflix een filmpje uitzoeken, klinkt ook makkelijker dan het in werkelijkheid is.

Je staat in de kroeg aan de bar en je hebt net een wijntje besteld, daar heb je gelijk al spijt van, want je had toch liever een biertje gehad.

Als je gaat stappen, moet je kiezen tussen hakken en sneakers. Hakken staan het mooist onder je outfit maar je kunt er nooit een hele avond op lopen. Ga je voor comfort of ga je voor een complete outfit?

In een restaurant een gerecht kiezen is een hel. Je vrienden zijn al bijna toe aan het dessert en jij zit nog met de kaart in je hand. Uh, pasta of een salade? 

Heb je net de perfecte selfie geknipt, krijg je het filterdilemma op Instagram.

Wat was voor jou de laatste keer dat je enorm hebt getwijfeld?