Whitney krijgt heftige boodschap van Iris in Temptation Island 2022 aflevering 6

Media door Elsemieke

Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels in Temptation Island 2022 heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? Waar Jan-Sietse en Linde in de vorige episode de villa verlieten, is het in Temptation Island 2022 aflevering 6 alweer tijd voor een nieuw koppel. Toch zijn het vooral Whitney en Iris die in deze aflevering zorgen voor de nodige commotie. 

Let op: dit artikel bevat spoilers over Temptation Island 2022 aflevering 6

Whitney krijgt heftige boodschap van Iris in Temptation Island 2022 aflevering 6

Temptation Island 2022 is in volle gang. Inmiddels weten we dat er een koppel het programma heeft verlaten in Temptation Island 2022 aflevering 5, want automatisch betekent dat er weer ruimte is voor een nieuw koppel om te worden ingevlogen in de Dominicaanse Republiek. Antonio en Cleo zijn pas een jaar samen, maar kennelijk hebben ze nú al twijfels over hun liefde. Tijdens een welkomspraatje met presentatieduo Monica en Kaj leggen ze uit waarom ze mee doen aan het grote spel der verleiding. Tijdens hun eerste date was het liefde op het eerste gezicht en zijn ze niet meer van elkaars zijde geweken, maar het stel doet mee aan Temptation Island 2022 omdat ze het allebei moeilijk vinden om elkaar te vertrouwen. Als resultaat van dat wantrouwen gaan ze nooit stappen zonder elkaar, want als Cleo de deur uit is slaat de jaloezie en drang naar controle toe bij haar vriend, die daarbij niet schuwt om ‘constant te bellen, appen en haar locatie te checken’. Opvallend detai lis dat Fleur een bekende is van het nieuwe koppel. “Cleo is niet mijn beste vriendin, laat ik het zo zeggen… Ik denk niet dat ze blij is dat ik hier zit, omdat ze ruzie heeft gezocht met mijn ex-vriend toen ik ruim twee jaar een relatie had met een andere jongen.” 

Whitney is woedend in Temptation Island 2022 aflevering 6

Toch is het niet per se het nieuwe koppel dat opvalt in Temptation Island 2022 aflevering 6. Ivo kon zijn tabletbeelden waarop hij Maris die met single Jari aan het voeteinde lag, maar moeilijk verteren. Het gevolg? Een huilende Ivo op de loungebanken. Ook René heeft veel zorgen om zijn relatie, want hij ziet Annabel steeds closer worden met een single uit de villa. “Een 23-jarige kapper.. Hoe kan je zo stom zijn? In een feestje heeft hij dan ook weinig zin. De spanning bouwt zich op wanneer we in de teaser van volgende week zien we dat Iris tijdens het volgende kampvuurmoment een pijnlijk boodschap heeft voor Whitney, die daar erg woedend op reageert. Volgende week gaan we zien wat Iris precies bedoelde... To be continued!

Foto: RTL

Lees ook: Alles over Cleo en Antonio in Temptation Island 2022