Pijnlijk: Temptation-Christian wilde wel trouwen, maar niet met Angela

Media door Elsemieke

Ken je ze nog? Angela en Christian deden in 2020 mee aan Temptation Island en ze waren echt hét gedroomde koppel. De twee waren er allebei van overtuigd dat zij dit liefdesavontuur wel zouden doorstaan. Ze waren al acht jaar samen en ze kwamen dan in eerste instantie ook gelukkiger dan ooit uit het programma, tot de bom ná de opnames barstte. In Eating With My Ex schuiven de twee aan tafel voor een uiterst awkward etentje.

Christian van Temptation Island wilde wel trouwen, maar niet met Angela

Na hun deelname aan Temptation Island leek het heel even goed te gaan tussen Christian en Angela, want de twee verlieten dolgelukkig het tropische eiland om samen verder te werken aan hun relatie. Tóch besloten ze niet lang na de opnames een punt achter hun relatie te zetten. Dit was omdat Angela eigenlijk al een paar jaar klaar was om te trouwen, maar Christian had zo zijn twijfels. Het kwam dan ook als een grote shock toen ze tóch uit elkaar gingen, en nu zijn ze samen te zien in Eating With My Ex! In de aflevering zien we dat Christian de vraag ''Snap je dat ik niet met je wilde trouwen?'' opleest. Angela reageert hier emotioneel op. ''Wilde je niet met mij trouwen?'' ''Ik wilde met je trouwen, maar het was altijd een twijfelgeval. Ik vind: als je twijfelt, wil je eigenlijk niet met die persoon trouwen,'' legt Christian uit. Pijnlijk!

"Ik wil maar één keer trouwen"

Voor Angela is dit een onbevredigend antwoord. "Dit is confusing, want is het nou zo dat je wel wilde trouwen, maar er dingen waren waardoor je het uitstelde? Of wilde je niet trouwen en zocht je excuses?'' vraagt ze aan hem. ''Ik wilde sowieso trouwen, maar ik wist niet zeker of ik dat met jou wilde. Ik wil sowieso ooit trouwen, en dat wil ik maar één keer,'' licht hij toe. Het lijkt erop dat dit niet het antwoord is waar Angela op hoopte. ''Dat is niet leuk om te horen. Het is een beetje lastig,'' zegt ze los van Christian in de camera. ''Dat kwam hard aan. Dat is niet wat je tegen mij gezegd hebt. Ook vroeger niet en bij ons laatste gesprek niet.'' Aii...

Foto: RTL

Lees ook:  Ongemakkelijk: Temptation-Jaydi en Ricky aan tafel tijdens 'Eating With My Ex'