Vanaf welke datum staat B&B Vol Liefde op Videoland?

Celebs door Elsemieke

Hoewel er op dit moment volop realityprogramma's op Videoland te volgen zijn, blijft er toch één programma dat ons hart heeft gestolen en dat is B&B Vol Liefde. In het programma zien we verschillende eigenaren van schattige bed & breakfast zich openstellen voor de liefde. Het vorige seizoen was een daverend succes, maar vanaf welke datum staat B&B Vol Liefde op Videoland? 

Vanaf welke datum staat B&B Vol Liefde op Videoland? 

Goed nieuws als je fan bent van B&B Vol Liefde. Het tweede seizoen van de succesvolle realityserie heeft namelijk een releasedatum gekregen. Eerder werd al duidelijk dat B&B Vol Liefde in de zomer terug zou zijn voor nieuwe afleveringen, maar nu is de datum waarop B&B Vol Liefde begint eindelijk ook bekend gemaakt. Nog even geduld, want op 11 juli begint B&B Vol Liefde aan het volgende seizoen. In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. Als kijker kunnen we op verschillende plekken in Europa de zoektocht naar de juiste partner voor de hardwerkende ondernemers volgen. Konden we vorig jaar alleen op maandag t/m donderdag genieten van een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde, nu weten we dat er voor seizoen 2 maar liefst élke dag een verse episode van het leuke datingprogramma online komt. Daarnaast duurt het seizoen ook nog eens langer, want we kunnen de nieuwe B&B-eigenaren maar liefst zeven weken volgen. Wij kunnen niet wachten tot duidelijk wordt welke b&b eigenaren we dit seizoen kunnen volgen! 

Roxanne van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend

Hoewel ze alle deelnemers van seizoen 1 van B&B Vol liefde uiteindelijk allemaal alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde. Roxanne deed vol enthousiasme mee aan B&B Vol liefde, maar helaas hield ze er niets anders aan over dan bekendheid en flink wat Instagram volgers. Die nieuwe vriend voor Roxanne van B&B Vol Liefde was er lange tijd dus nog niet. Toch liet de eigenaresse van de B&B in Roosendaal al een poosje geleden hints vallen dat ze weer verliefd was. Lange tijd bleef het onduidelijk wie de vriend was van Roxanne uit B&B Vol Liefde maar inmiddels is daar verandering in gekomen. Klik hier als je wil weten hoe haar nieuwe vlam eruit ziet!

Lees ook: VIDEO: dit zijn de eerste deelnemers van B&B Vol Liefde