Zien: eerste beelden van de Koreaanse versie van La Casa De Papel

Lifestyle door Elsemieke

Als je fan bent van de Spaanse serie La Casa de Papel, dan is dit je geluksdag. Niet alleen komt er een spin-off aan van de serie, maar ook is er een Koreaanse versie onderweg! De serie gaat Money Heist: Korea Joint Economic Area heten.

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel betekende bella ciao voor onze favoriete bankrovers. Er komt geen zesde seizoen, maar vorig jaar maakte Netflix bekend dat er wel een spin-off in de maak is. Het zal gaan om een prequelserie over een van de populairste personages: Berlin. Ondertussen is er nog meer goed nieuws, want er komt een Koreaanse versie aan van La Casa de Papel, genaamd Money Heist: Korea Joint Economic Area heten.

Wanneer staat de Koreaanse versie van La Casa De Papel op Netflix?

Benieuwd geworden wanneer je de nieuwe versie van je favo Spaanse serie kan bingen? Snappen we. Toch moet je nog heel even geduld hebben, want de serie staat pas op 24 juni op Netflix. Enige troost: de serie bestaat uit maar liefst 12 afleveringen! Genoeg te kijken dus. Ook is er goed nieuws voor als je fan bent van Squid Game, want  de hoofdrolspeler van Squid Game, Park Hae-soo, doet mee. De trailer bevat alvast heel veel goeds!

 

 

La Casa de Papel spin-off

Theatraal, een beetje gestoord en vooral grappig: Berlin was een van de populairste personages in de Netflix-serie La Casa de Papel. In seizoen 2 legde hij het loodje, maar daarna verscheen hij nog wel in de serie dankzij flashbacks. De nieuwe serie met Berlin in de hoofdrol zal verschijnen in 2023. Waarschijnlijk kruipt Pedro Alonso weer in de rol vn Berlin, wiens echte nam Andrés de Fonollosa is. De streamingdienst deelt namelijk een trailer over de serie waarin de acteur te zien is. In de trailer zijn overigens geen nieuwe beelden te zien, maar het maakt ons wel heel enthousiast!

Foto: Netflix