Onderzoek wijst uit: de ideale man heeft een baard!

Lifestyle door Rosanne

Het frustreert elke vent al sinds het begin der tijden: wat zoekt een vrouw in een man? Dit onderzoek geeft daar ein-de-lijk antwoord op. Ze wil namelijk een man met een baard! Enne, humor en een elegante look is ook een pré

.

Stiekem zijn wel allemaal verliefd op Noah (Ryan Gosling) uit The Notebook met zijn heerlijke, ruige baardje. Het liefste zouden we daar heel de dag onze vingers doorheen halen en er speels aan trekken. En dan natuurlijk die kriebelige baardzoen… Oké genoeg gefantaseerd, voordat dit uit de hand loopt. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat wij wegglibberen bij mannen met baarden, meldt The Telegraph.


Baardaap

Het onderzoek is uitgevoerd door overspel-datingsite Victoria Milan, waarvan 9127 leden uit 22 landen zijn ondervraagd over welke kwaliteiten en eigenschappen iemand de perfecte minnaar maken. Naast dat wij ladies graag een baardaap als man hebben, moet hij ook lang, grappig en lief zijn. En laten we zijn zwoele blik en zijn goede gevoel voor kleding niet vergeten. Toch is het innerlijk volgens 62% van de vrouwen belangrijker dan het uiterlijk, dit in tegenstelling tot de mannen.

De ideale vrouw

Van de ondervraagde mannen geeft 67% aan dat zij het uiterlijk belangrijker vinden dan het innerlijk (verrassend?). Verder is zijn perfecte minnares lang, heeft ze mooie ogen, lang haar en moet ze in haar hart nog jong zijn. Maar 3,9% gaf aan op zoek te zijn naar een lover die zich volwassen gedraagt. Ehm oké, wie gaat er mee van de glijbaan?    

Oprichter van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zegt dat de perfecte minnaar best het tegenovergestelde kan zijn van hoe je levenspartner eruitziet. Mannen fantaseren dus over een bombshell die lekker jong is met lang haar, en wij, tja, geef ons maar gewoon een man die zich mooi kleedt en een heerlijke baard heeft!

Waar moet jouw ideale lover aan voldoen?