Hier vind je alle deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 8 op Instagram

Media door Elsemieke

Als je nog niet genoeg had aan Temptation Island 2022, dan hebben we goed nieuws voor je. Sinds 12 juni staat er een spiksplinternieuw seizoen vol lust, drama en exen voor je klaar. Voor het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch vertrokken de acht singles naar het Spaanse Gran Canaria. We hebben de Instagram accounts van alle deelnemers voor je verzameld. 

jenniffer deelnemers Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

Instagram-accounts van alle Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 8 deelnemers

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover: er start een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch.  De eerste aflevering staat nu op MTV en op dinsdag 14 juni kan je 'm ook bekijken op Videoland. We hebben alvast de Instagram accounts van de kandidaten van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8 voor je. Kijk je mee?

Jennifer

De Vlaamse Jennifer wordt omschreven als een reality-ster in spé. Hoewel ze communicatie studeert, vindt ze het best moeilijk om het over haar emoties te hebben. De 24-jarige Jennifer is supersociaal en spontaan, én staat open voor alles. Zal ze aan het eind van dit seizoen de liefde van haar leven vinden? Je vindt haar Instagram-account hier

joao deelnemers Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

Joao 

Joao van 25 is een echte latino: direct, eerlijk en een beetje loco. Hij woont al een paar jaar in Nederland en spreekt Spaans en Portugees. Joao durft zijn gevoelige kant te laten zien en is dan ook niet bang om bij een film te huilen of om zijn liefde te tonen aan zijn vriendin. Toch is monogamie iets wat Joao lastig vindt… Je vindt zijn Instagram-account hier

joyce deelnemers Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

Joyce 

Joyce woont in Antwerpen en werkt als wimperstyliste. Ze is dol op (haar) tatoeages, maar vindt het jammer dat haar tattoos als een stempel worden gezien. De Antwerpse schone is lief en sociaal, en iemand op wie je kunt bouwen. Aan mannelijke aandacht heeft ze geen gebrek, want haar DM’s stromen altijd vol met berichten. Joyce komt voor lust naar Ex On The Beach… Hier volg je haar op Instagram. 

luca deelnemers Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

Luca 

De Twentse Luca van 23 wordt ook wel een playboy genoemd die net als Joyce meedoet aan EOTB voor de lust. Kieskeurig is hij dan ook niet. Zijn doel? Het bed delen met zoveel mogelijk meisjes. Toch heeft hij wel een voorkeur qua type: een blonde getatoeëerde vrouw met zoveel mogelijk plastic en een beetje arrogant. Zou hij meedoen om een tweede Dusty te worden? Hier volg je zijn leven op Instagram. 

lynn deelnemers Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

Lynn 

De Brabantse Lynn is pas 22, maar al een echte party animal. Naast feestjes en festivals afgaan, heeft de Brabantse schone ook een sportieve kant. Zo is kickboksen en fitnessen iets wat ze graag doet. Ze wordt niet snel verliefd, en heeft dan ook nooit een vaste vriend gehad. Wel had ze diverse scharrels en friends with benefits. Zou ze een van haar scharrels tegenkomen op het strand? Haar Instgram-account volg je hier

Nick

Als iemand een casanova is, is het Nick wel. Hij heeft geen gebrek aan vrouwelijke aandacht en praat vaak met tien dames tegelijk. Toch wijst hij zonder moeite een vrouw af als hij geen interesse in haar heeft. Nick is dol op sporten, en gaat graag naar feestjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers in Cherso maakte hij makkelijk contact met leuke dames, zal dat hem tijdens zijn tijd op Gran Canaria opnieuw lukken? Hier volg je zijn leven op Instagram. 

Stevie 

Feestbeest Stevie uit Heerlen is een echte sfeermaker en te omschrijven als sociaal, losbandig en positief. Ze lacht altijd en trekt zich niks aan van wat anderen van haar vinden. Stevie is altijd in voor een praatje, vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en kent geen ongemakkelijke stiltes. Ze doet niet aan Ex On The Beach mee om verliefd te worden, maar tegen een spannend avontuurtje zegt ze geen nee. Hier volg je het leven van deze Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8 kandidaat op Instagram. 

deelnemers Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

Tcheutche 

De Vlaamse vlogger Tcheutche vindt het belangrijk om een fitte lifestyle te onderhouden, maar bestempelt zichzelf niet als fitboy. Hoewel hij niet het label player wil krijgen, houdt hij zijn opties bij de dames graag open. Tcheutche staat open voor een leuke romance en houdt van knuffelen in bed. Hij doet dan ook niet alleen voor lust mee aan het Ex On The Beach-avontuur. Het leven van deze deelnemer van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8 volg je hier