Oeh! Deze sterrenbeelden worden het vaakst naar rechts geswipet op Tinder

Single & daten door Jennifer

Niet iedereen vindt even makkelijk de perfecte match op liefdesvlak. Zelfs op Tinder moet je soms heel lang swipen voor je eindelijk de juiste hebt. Voor sommigen lijkt er geen einde aan te komen. Dat je denkt: “Wanneer swipet iemand mij ook rechts?” Nou, blijkbaar heeft het ene sterrenbeeld meer geluk dan het andere. Voor deze sterrenbeelden is Tinder in ieder geval wél de juiste plek voor de zoektocht naar the one.

Lees ook: 20 x hilarische Tinder gesprekken

Tweelingen

Bovenaan de lijst van sterrenbeelden met de meeste Tindermatches staat met stip het sterrenbeeld Tweelingen. Bij het onderzoek moest elke respondent duizend keer swipen en 84 procent van alle swipes was raak. Wow! Zou de betoverende, aantrekkelijke persoonlijkheid van de Tweeling helemaal door het scherm heenkomen? Iedereen wordt in no time verliefd.

Waterman

Op twee staat het sterrenbeeld Waterman, dat door 79 procent van alle swipes naar rechts werd geswipet. Grote kans dat het door hun geestige bio’s komt. Overigens heb je met een Waterman wel de juiste naar rechts geswipet. Ze zijn namelijk altijd in voor goede gesprekken. Daten?

Kreeft

Het derde meest geliefde sterrenbeeld op Tinder is de Kreeft. Yep, de Kreeft staat op drie in de lijst met meeste Tindermatches. Zij matchen tijdens het onderzoek met 74 procent van alle swipes. Best bijzonder eigenlijk dat ze niet op één staan. De Kreeft is namelijk een geweldige relatiepartner. Ze hebben een heel warme en lieve persoonlijkheid.

Sterrenbeelden op Tinder

Staat jouw sterrenbeeld hierboven niet tussen? Niet getreurd, hieronder vind je hoe vaak de andere sterrenbeelden een match hadden.

Leeuw: 70 procent
Vissen: 65 procent
Stier: 61 procent
Ram: 58 procent
Weegschaal: 56 procent
Maagd: 52 procent
Boogschutter: 48 procent
Schorpioen: 44 procent
Steenbok: 41 procent

Lees ook: 5 x hopeloos ouderwetse date-regels waar we klaar mee zijn