Lifestyle / Media
Media

Dolverliefde Thomas en Merel delen romantische geheime foto's

Het seizoen waarbij Thomas van der Vlugt de liefde van zijn leven zocht, is voorbij. In De Bachelor 2022 zagen we hoe de StukTV-presentator naar Mexico vloog om een heleboel mooie vrouwen te daten. En met succes! Want Merel en Thomas zijn straalverliefd en dat laten ze beiden vol enthousiasme zien op Instagram. 

Zijn Thomas Van der Vlugt en Merel nog samen na De Bachelor 2022?

 

In de reünie-aflevering van De Bachelor 2022 was het wel overduidelijk: Merel en Thomas zijn nog steeds samen! "Op dit moment ben ik echt zeker van ons. Hij is de persoon met wie ik het liefst ben. Ik vind Thomas in het echte leven nog veel leuker dan in Mexico", zegt een verliefde Merel. Thomas kan dit alleen maar bevestigen. "Af en toe zit ik naar haar te kijken en denk ik: ja, ze is wel echt knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze van mij is. Dat is onwerkelijk." Hoe zoet!

Verliefd op de socials

Dat de twee nu samen zijn, hebben ze lang verborgen moeten houden. Al in december kwamen de twee terug uit Mexico, maar niemand mocht natuurlijk weten dat ze samen waren. Pas in februari ging natuurlijk De Bachelor 2022 van start. De twee hebben dus maandenlang in het geheim moeten daten. Dat betekent stiekem samen op de bank een filmpje kijken, afreizen naar het buitenland en zelfs met pruik op een rondje buiten lopen! Op Instagram delen ze een aantal foto's uit deze eerste tijd. 

Voor het eerst in het openbaar

Nu iedereen weet dat Thomas en Merel nog samen zijn na De Bachelor 2022, mochten de twee voor het eerst in het openbaar daten. De twee gingen dan ook samen naar het Amsterdamse Verbond tijdens Bevrijdigingsdag, maar ook een drankje op een terrasje mocht niet ontbreken. Nu Rijk Hofman - één van Thomas' beste vrienden - gespot is met Indigo, zouden er binnenkort zomaar eens dubbeldates aan kunnen komen... 

Zien: Rijk Hofman en Indigo van De Bachelor zoenend gespot op festival