Vier nieuwe vrouwelijke singles maken opwachting in Temptation Island aflevering 3

Media door Elsemieke

Temptation Island 2022 is in volle gang en inmiddels staat aflevering 3 alweer op Videoland. Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? In aflevering 3 van Temptation Island 2022 doen maar liefst vier single dames hun intrede in de villa in de Dominicaanse Republiek. 

Temptation Island aflevering 3: tijd voor nieuwe singles in de villa

Nu Temptation Island 2022 van start is gegaan, kunnen we weer elke week smullen van nieuwe drama op de tropische Dominicaanse Republiek. Inmiddels staan Temptation Island 2022 aflevering 1 én 2 al op Videoland. Daarin maakten we kennis met de koppels, die op hun beurt weer kennis maakten met de singles. We bespreken Temptation Island 2022 aflevering 3 met je, waarin er plotseling nóg vier prachtige dames opduiken in het programma. Wij stellen de vier nieuwe vrijgezelle dames aan je voor!

temptation island 2022 aflevering 3

Maartje

Maartje is knap, kunstzinnig, spontaan en sportief. De 20-jarige kledingadviseur uit Alkmaar houdt van paardrijden en kickboksen. Maartje is nu twee jaar vrijgezel en is op zoek naar haar droomman. Zelfverzekerde, ambitieuze, betrouwbare en sportieve mannen vallen bij Maartje in de smaak. Met haar looks, stralende ogen en spontaniteit weet ze altijd de aandacht van mannen op zich te vestigen. Zal dit ook het geval zijn tijdens Temptation Island 2022?

temptation island 2022 aflevering 3

Talisa

De gezellige, zorgzame Talisa is na een aantal lange stukgelopen relaties op zoek naar iemand waar ze oud mee kan worden. De 27-jarige Community Manager houdt van reizen, koken en winkelen. Ze valt op avontuurlijke en betrouwbare mannen en voornamelijk op iemand die zelfverzekerd is. Tijdens Temptation Island 2022 hoopt Talisa een diepe connectie aan te gaan met een man die ze echt kan vertrouwen.

temptation island 2022 aflevering 3

Raluca

De lieve, zorgzame Raluca uit Eindhoven is een workaholic. De 24-jarige Content Creator houdt van koken en reizen en brengt het liefst haar tijd door met vrienden en familie. Het is lang geleden dat Raluca vlinders in haar buik had. Ze zoekt een grote, stoere man, die galant en ambitieus is. Als je eenmaal haar hart weet te veroveren, gaat ze er voor de volle honderd procent voor.

temptation island 2022 aflevering 3

Sabine

Met haar stralende lach en indringende ogen is de sociale en behulpzame Sabine een opvallende verschijning. De 24-jarige callcenter medewerkster uit Zetten is nu al een tijdje vrijgezel en is op zoek naar de the one. Sabine houdt van een sportieve, verzorgde man met een sterke eigen mening, die tegelijkertijd ook bescheiden is. Zelf houdt ze van sporten, shoppen en gaat ze graag naar een feestje. Met haar sociale karakter maakt ze snel een connectie met mensen die ze nog niet kent, wat haar goed van pas zal komen op de Dominicaanse Republiek.

Foto: RTL

Lees ook: Zien: in déze villa’s verbleven de deelnemers van Temptation Island 2022