Zien: Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Leroy

Media door Elsemieke

We weten inmiddels al een tijdje dat Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan trouwen, maar het hele huwelijksaanzoek hadden we nog niet gezien. Inmiddels staat de aflevering van Chateau Bijstand online waarbij de aanstaande echtgenoot in een romantische setting zijn belangrijke vraag stelt.

Martien krijgt kortsluiting tijdens verhuizing in Chateau Meiland: "ik heb maar mavo gedaan"

Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Leroy

Hoewel Erica en Martien de liefde voor elkaar al jaren geleden hebben opgegeven, belooft het toch een romantische Valentijnsdag te worden. Leroy, de vriend van Maxime, staat namelijk plotseling voor de deur in de nieuwste aflevering Chateau Meiland. Achteraf blijkt dat Martien en Erica in het complot zaten. Maxime leek haar ouders te betrappen toen ze het boodschappenbonnetje in haar handen griste en zag dat er zalm was gekocht. Leroy staat voor de deur van het tijdelijk onderkomen van Maxime en verklaart hij haar de liefde. "Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt."

"Vrouw voor altijd"

Samen genieten ze van een zelfgemaakte maaltijd, terwijl Erica en Martien vanaf de bank toekijken. Een toetje is niet in huis gehaald, maar Leroy heeft iets anders voor zijn liefje.“Ik weet dat jij een ding heel graag wilt, dus bij dezen… Lieve schat, je bent mijn vrouw voor altijd, want ik weet zeker dat wij voor altijd bij elkaar blijven. Wil je alsjeblieft met mij trouwen?” Daar hoeft ze niet lang over na te denken, met tranen in haar ogen geeft ze haar antwoord: “Ja, natuurlijk!” Ook Martien hield het niet droog. Romantisch!

Foto: SBS

Lees ook: Martien in tranen in Chateau Meiland: "geld maakt wél gelukkig"