'Voor Elkaar Gemaakt’ willen wij NU zien (+ WIN een Tripp Trapp® stoel)

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

Zo af en toe komt er een film in de bioscoop die je perse wilt zien. Voor Elkaar Gemaakt, van dezelfde makers als Mannenharten, ging deze week in première en ondanks dat wij ‘m nog niet gezien hebben, belooft de trailer veel goeds… 

Voor Elkaar Gemaakt

Plot

Felix, gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen, geniet volop van zijn vrijgezellenleven totdat hij na een bizar incident in het ziekenhuis eindigt. Hij was gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen, maar nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet.

Trailer Voor Elkaar Gemaakt

fout in embed: media provider niet ondersteund

Winnen

Net zo benieuwd naar deze film als wij? Vanaf donderdag 20 april draait ‘ie in de bioscoop en wij verloten bioscoopkaartjes voor Voor Elkaar Gemaakt. En dat niet alleen, als je meedoet maak je ook kans op onze hoofdprijs: een Tripp Trapp® kinderstoel van Stokke®. Deze iconische kinderstoel van Scandinavisch design is al ruim 40 jaar een hit. Ideaal van de Tripp Trapp® is dat deze al vanaf de geboorte bruikbaar is en de stoel als het ware met het kind meegroeit. Dat betekent: vanaf het allereerste moment met z’n allen gezellig aan tafel!

Meedoen? Laat hieronder je gegevens achter en wie weet win jij!