Alles over Maris en Ivo uit Temptation Island 2022

Media door Elsemieke

Nu Temptation Island 2022 van start is gegaan, kunnen we ons opmaken voor een nieuw seizoen vol drama tussen alle koppels die checken of ze bij de ware zijn. De koppels zijn inmiddels bekend en vandaag vertellen we je alles over Ivo en Maris uit Temptation Island 2022. Zij durven het aan om hun relatie aan de ultieme test te onderwerpen.

Ivo en Maris uit Temptation Island 2022 deden al mee aan dit televisie programma

Eindelijk is het zo ver en gaat Temptation Island 2022 van start. Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? Videoland heeft op Instagram inmiddels vast meer over de koppels van Temptation Island 2022 gedeeld, dus de kandidaten zijn bekend! Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan zij de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. Maris en Ivo zijn twee kandidaten die al eens eerder op televisie zijn verschenen. We vertellen je meer over ze! 

Ivo en Maris in Temptation Island 2022

De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris, oftewel marismarshmallow, zoals ze heet op Instagram, denkt veel na over de toekomst, maar Ivo is wat relaxter en leeft echt met de dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo de ware is. Ivo is professioneel gamer op Twitch, waar hij Dommmylol heet. Mariska komt uit Hoorn, studeerde aan de Willem de Kooning Academy en sinds een jaar werkt ze als Recruitment Consultant & Job Coach bij DigiWyse BV in Haarlem. Ook maakte ze in 2020 een documentaire over ‘E-Girls', waarmee ze zelfs op Dutch Design Week stond. 

Juicy programma

Ivo en Maris doen niet alleen mee als koppel aan Temptation Island 2022, maar de twee doen ook mee aan Free Love Paradise. Free Love Paradise is een soort Temptation Island, maar hierbij is het juist toegestaan om seks met elkaar te hebben. Het werd gepresenteerd door de Belgische Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both. Het programma kwam helaas nooit op Videoland. Wij zijn benieuwd hoe Maris en Ivo het op Temptation Island 2022 gaan doen! 

Foto: RTL

Lees ook: Alles over Linde ter Haar en Jan Sietse Prins