De winnaressen van de Nederlandse én Belgische Bachelor zijn al uitgelekt

Media door Elsemieke

Terwijl we elke week een stukje dichterbij de ontknoping van De Bachelor met Thomas lijken te komen, doen onze Zuiderburen het ook goed met hun versie van De Bachelor. Zij hebben Fabrizio die de liefde van zijn leven zoekt in Griekenland. Hoewel er nog een aantal afleveringen zitten aan te komen van beiden series, claimt reality.fbi dat de winnaressen al bekend zijn!

Spoiler alert: klik weg als je NIET wil weten wie de winnaressen zijn van De Bachelor in Nederland én België!

Het is al bekend wie de harten heeft weten te veroveren van de Bachelors Thomas van der Vlugt en Fabrizio Tzinaridis. Wij bespreken het uitgebreid in dit artikel. Dus mocht je de uitslag nog niet willen weten, klik dan NU weg!

De winaressen van de Nederlandse en Belgische Bachelor 

Elke week wordt het steeds spannender wie er met Thomas naar huis mag, maar in België gaat het er allemaal nét een stukje meer juicy aan toe. Zo heeft Fabrizio al met meerdere vrouwen gezoend én ging hij op intiemere dates dan 'onze' Thomas. Juiche kanaal RealityFBI claimt dat ze er via spionnenwerk achter zijn gekomen welke vrouwen De Bachelor hebben gewonnen dit jaar. De Nederlandse én Belgische versie dus. Zit je er klaar voor om deze mega spoiler te horen?

Winnares De Bachelor Nederland met Thomas van der Vlugt

Voor welke dame heeft Thomas gekozen? Reality.fbi zocht het uit. Hoewel het er in het begin vooral op leek dat Maureen degene was die met Thomas naar huis zou gaan, bleek Indigo al snel daarna een favorietje van Thomas. Zo vond hij haar lach enorm sexy en flirtten de twee er op los samen. Toch is het volgens de geruchten Merel die de Bachelor met Thomas van der Vlugt wint! Vorige week zoende ze nog vol passie met de bachelor en dat lijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen. Zij zou met Thomas naar huis zijn gegaan, maar het is niet bekend of de twee nog samen zijn. 

Winnares De Bachelor België met Fabrizio Tszinaridis

De Bachelor in België is echt een stuk spannender, vanwege alle drama's die er tussen de vrouwen zijn en ook is Fabrizio natuurlijk zelf enorm passievol. Zo vertrok Phaedra vroegtijdig uit de serie, omdat ze de roos van Fabrizio weigerde, iets wat nooit eerder is gebeurd. Volgens de geruchten heeft Fabrizio het programma met Madieke verlaten, maar ze zijn niet meer bij elkaar. Fabrizio is namelijk al meerdere keren intiem met andere - bekende - vrouwen gespot. Wij zijn heel benieuwd of er uiteindelijk een vrouw is die de Griekse casanova langer aan de haak kan slaan.

Foto: Videoland

Lees ook: Wat gebeurt er met de rozen na de rozenceremonie in De Bachelor?