'Oma' (61) wil dolgraag kind met 24-jarige toyboy

Liefde door Sandra E

Cheryl McCain, 61, staat misschien op het punt met pensioen te gaan, maar dat zal haar niet tegenhouden om een ​​gezin te stichten. ‘De seks is ongelooflijk!’

Een gezin stichten

In een interview met Closer vertellen Cheryl McCian (61) en haar man Quran (24) openlijk over hun relatie. Wanneer ze hand in hand over straat lopen, staren en fluisteren mensen. Zetten ze video’s en foto’s online dan is er altijd commentaar over het leeftijdsverschil. Cheryl en Quaran maken zich er niet druk om dat mensen zo over hun denken, halen hun schouders op en zeggen dat om elkaar geven. Het stel wil dolgraag een gezin stichten. Cheryl, die al zeven kinderen heeft, variërend in leeftijd van 41 tot 29, zegt: "We zijn verliefd - hij heeft het meest liefdevolle hart, we hebben een connectie als geen ander en de seks is ongelooflijk! We hebben bijna elke nacht seks, soms wel twee keer per nacht. Quran heeft altijd al kinderen gewild en ik wil de moeder zijn voor zijn kind. Natuurlijk, vanwege mijn leeftijd gaat het wat moeilijker dus onderzoeken we de mogelijkheden, bijvoorbeeld adoptie of een draagmoeder.”

Geschikte draagmoeder en egoïstisch

Op TikTok hebben Cheryl en Quran veel fans opgebouwd. Ze hebben een eigen pagina waar ze gekke dansjes doen en ze vertellen over het leven wat ze samen hebben. Toen ze vertelde over een baby hebben honderden mensen zich aangeboden om draagmoeder te zijn. “Dus we werken ons een weg door de aanbiedingen om te zien we geschikt zou kunnen zijn. Mensen zeggen dat ik egoïstisch ben en te oud om nu weer moeder te worden, maar ik maak me geen zorgen. Je weet nooit wat er met iemand kan gebeuren. En ik weet dat de Quran een geweldige vader zal zijn en hij zal veel steun krijgen van familie en vrienden.”

Quaran ontmoette Cheryl al op 15-jarige leeftijd

Cheryl en Quran ontmoetten elkaar voor het eerst toen hij 15 was. Quran werkte in het fastfoodrestaurant van Cheryls zoon Chris, nu 32. Maar ze spraken elkaar nauwelijks en er was op dat moment niets romantisch tussen hen. In november 2020 ontmoette het stel elkaar weer in de winkel waar Cheryl als caissière werkte. Ze was op dat moment 10 jaar gescheiden en had net een langdurige relatie achter de rug. Van daaruit groeide een vriendschap en in maart 2021 vertelde Quran dat hij verliefd op haar was geworden. Cheryl: "Ik was niet op zoek naar liefde en ik maakte me zorgen omdat we zo'n goede vriendschap hadden. Ik wilde die niet verpesten. Toch bloeide er iets moois op en ik maakte me geen zorgen over het leeftijdsverschil – leeftijd is maar een getal, het is hoe je over elkaar denkt. Ik had eerder met oudere mannen gedatet, maar ik was ook uit geweest met een man die 22 jaar jonger was dan ik, en uiteindelijk bleven we zeven jaar bij elkaar. Ik vind het heerlijk om met een jongere man te zijn, ze hebben zoveel meer energie, terwijl oudere mannen alleen maar binnen willen zitten en tv kijken."

Quran was nog maagd

“Ik wist dat mijn kinderen het niet leuk zouden vinden, maar het zou me niet tegenhouden. Ik had jaren besteed aan het opvoeden van mijn kinderen. Nu was het tijd voor mij en Quran maakte me zo blij.” Het paar zag elkaar elke dag en na het werk zaten ze in het park te praten. “Het was belangrijk dat we elkaar heel goed leerden kennen en we hadden een heel diep contact, maar we waren allebei ook erg verlegen. Ik was niet het type om meteen met iemand in bed te springen en ik had ook onzekerheden over mijn lichaam omdat ik zoveel ouder was. We namen de tijd om vertrouwen op te bouwen en na een maand hadden we voor het eerst seks. Het was geweldig en daarna vertelde Quran dat hij nog maagd was. Hoewel ik geschokt was, deed het me beseffen dat we iets heel bijzonders hadden.”