Oh oh: er is nóg een koppel van Temptation Island 2022 uitgelekt

Media door Elsemieke

Dat de opnames van Temptation Island 2022 er al een tijdje op zitten, is geen verrasing meer voor ons, maar wel is het nog niet duidelijk wie er allemaal mee doen aan het nieuwe seizoen. Er waren al een aantal koppels uitgelekt, hoewel het nog niet bevestigd is of zij daadwerkelijk meedoen. Juice kanaal reality.fbi meent nóg een koppel van Temptation Island 2022 ontdekt te hebben!

Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2022

Oh oh: is dit het tweede koppel van Temptation Island 2022? 

Nog maar heel even en dan kunnen we weer smullen van een nieuw seizoen van Temptation Island. Het roddelkanaal reality.fbi is er altijd als de kippen bij en durft met (bijna) zekerheid te zeggen dat er nog een koppel meedoet aan het realityprogramma. Het zou gaan om Ivo Smit - een professioneel gamer op Twitch die speelt onder de naam Dommylol - en zijn vriendin Mariska. Mariska komt uit Hoorn en is ook heel actief op Twitch. 

Carrière in de realitywereld

Het stel heeft al eerder meegedaan aan een realityshow, namelijk 'Free Love Paradise', een realityserie waaraan koppels meededen die willen uitproberen of een open relatie iets voor hen is. Ivo en Mariska komen uit Amsterdam en zijn al zes jaar bij elkaar, maar volgens reality.fbi. zouden ze dus in Temptation Island 2022 hun relatie willen testen. “Heel veel mensen gaan vandaag de dag vreemd, maar dat is niet iets wat Mariska en ik willen”, zei Ivo destijds in 'Free Love Paradise'.

Only Fans

Volgens reality.fbi heeft Mariska er een carriėre bij als Only Fans-model. Het bewijs daarvan delen ze in hun Instagram Stories. Ook lijkt het erop dat de relatie tussen Ivo en Mariska al gesneuveld is, want op Clubhouse zou zij zich voordoen als vrijgezel. Of wellicht hebben de twee nu toch die open relatie. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!

 

Foto: RTL en Instagram @reality.fbi

Lees ook: Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2022