Déze deelnemer van De Bachelor 2022 had al eerder een relatie met een BN’er

Media door Elsemieke

Gisteren maakte Videoland bekend welke 16 ladies er in Mexico om het hart van Thomas gaan strijden in De Bachelor 2022. Daar zaten een aantal héle knappe ladies bij én ook een oude bekende! Een van de meiden heeft namelijk iets met een ándere BN'er gehad.

Zien: dit zijn de vrouwen in De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

 

Romy uit De Bachelor 2022 was al eerder samen met Giel Beelen

Het vorige seizoen met Tony Junior staat nog vers in ons geheugen, maar nu mogen we ons op gaan maken voor het nieuwe seizoen van De Bachelor. Vanaf 16 februari 2022 is het zo ver. Gisteren konden we al kennismaken met de zestien vrouwen die om het hart van Thomas van der Vlugt zullen strijden. Eén daarvan is echter geen onbekende. Zij heeft het een tijdje geleden nog heel gezellig had met radio-dj Giel Beelen, dus erg wennen aan daten met een BN'er zal voor haar niet het geval zijn. Het gaan om Romy Stuik.

Radio-dj's

Afgelopen zomer deelde Romy nog een foto met Giel, waarbij de twee elkaar innig omhelzen voor een zweefvliegtuig. Bij de foto lazen we zelfs een hartje. Of deze relatie serieus was, is niet duidelijk, want Giel heeft de geruchten nooit bevestigd. Maar gezellig hadden de twee het absoluut, gezien de foto en het hartje eronder. Romy werkt als radio-dj, dus het is wel duidelijk hoe Romy en Giel elkaar destijds hebben leren kennen. 

De eerste beelden De Bachelor 2022

Ondertussen heeft Videoland ook de eerste beelden van De Bachelor 2022 gedeeld op Instagram. Je bekijkt ze hieronder.

Foto: RTL/ Instagram @romystuik

Lees ook: FOTO: Famke Louise deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap