Must See: Tom Cruise in de spannende actiefilm The Mummy + WIN

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

Hoewel we in juni vaak liever op het terras dan in de bioscoop zitten, is het deze week perfect weer om even een filmpje te pakken. Houd je wel van een goeie actiefilm met veel spektakel en grote namen? Dan hebben we een filmtip voor je. plof neer in de bioscoopzaal voor de nieuwste versie van The Mummy. Deze film móet je gewoon checken!

Prinses uit het oude Egypte

In The Mummy treedt Tom Cruise in de voetsporen van Brendan Fraser en gaat de strijd aan met een angstaanjagende vrouwelijke mummie. En als Cruise in een film zit, dan weet je zeker dat je een flinke portie actiepret voorgeschoteld krijgt! Hij moet het opnemen tegen een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte die wakker is geworden uit haar graftombe, diep begraven in de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en daarom is ze vastbesloten om wraak te nemen. Met haar duistere krachten wil ze over de wereld heersen. Wil je meer weten over haar transformatie van knappe actrice naar angstaanjaagende mummie? Check hier hoe de special effects make-up werd gemaakt.

De film brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. The Mummy laat een mix van spektakel en spanning zien en introduceert een nieuwe, heftige wereld vol goden en monsters.

Nu in de bioscoop, in 3D en IMAX3D!

Check hieronder alvast de trailer:

Win een The Mummy T-shirt

Goed nieuws! Wij geven 6x een The Mummy shirt weg. Wil jij er eentje winnen? Vul het formulier hieronder in om mee te doen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

 

 

Lees ook: Zien: zo werd de special effects make-up voor actiefilm 'The Mummy' gemaakt