Bekijk hier de BOOS-aflevering over The Voice-rel

Media door Laura

We zitten er allemaal klaar voor... Na een lange week vol onthullingen over het seksueel wangedrag over The of Voice of Holland, is de BOOS aflevering eindelijk te zien op YouTube. Je kunt 'm hieronder bekijken.

The Voice-aflevering van BOOS

De redactie van BOOS doet al een halfjaar onderzoek naar het seksuele wangedrag rondom The Voice of Holland. Vorige week stuurden ze een brief naar RTL, waar het programma werd uitgezonden, met aantijgingen. Sindsdien is een enorme beerput geopend, waar steeds meer en meer schokkende informatie uit tevoorschijn kwam. In de BOOS aflevering komen nog meer schadelijke zaken aan het licht. Kijk hieronder de aflevering! 

Over The Voice-rel

The Voice of Holland wordt voorlopig niet uitgezonden vanwege de aantijgingen tegen verschillende personen die bij de talentenjacht betrokken zijn. Tim Hofman en zijn BOOS-redactie kregen in 2021 veel meldingen binnen over ongewenst seksueel gedrag van meerdere personen binnen The Voice of Holland. Daarom deden ze in augustus een oproep aan oud-kandidaten met vervelende ervaringen om zich te melden. Naar verluidt bestaat er een Whatsapp-groep met meer dan veertig vermeende slachtoffers.