7 sexy films voor een heerlijk avondje ‘Netflix en chill’

Media door Jennifer

Soms heb je gewoon zin in een echt avondje ‘Netflix en chill’ met je partner. Wil je weten van welke films jullie in de juiste mood komen? Nou, er staan een hoop sexy films op Netflix! Al zijn dit waarschijnlijk de beste voor jullie filmavondje.

Lees ook: De 10 meest hitsige series op Netflix

The Girl Next Door

Even denkt eindexamenleerling Matthew Kidman, dat hij eindelijk het meisje van zijn dromen ontmoet. Daniëlle is knap, leuk en gewoon perfect. Al weet Matthew eerst niet dat ze daarnaast ook een pornoster is. O… Van deze film op Netflix krijgen jij en je lover zéker rode oortjes. Dat wordt 'chillen'.

Ride or Die

Ride or Die is nog een vrij nieuwe film, maar hoort zeker thuis in het lijstje met sexy films op Netflix. Het is een sexy, maar ook ontroerende film over twee vrouwen die worstelen met hun gevoelens. Rei is al jaren verliefd op een vrouw, die probeert te ontsnappen uit haar gewelddadige relatie. Rei helpt haar en ze slaan samen op de vlucht. Tijdens hun vlucht worden de verliefde gevoelens langzaamaan wederzijds… Ah!

The Babysitter

Dit is niet alleen een heel sexy film op Netflix, maar ook heel eng. Gelukkig zit je naast je lief op de bank! Lekker tegen elkaar aankruipen dus tijdens jullie filmavond. In The Babysitter wordt de 12-jarige Cole verliefd op zijn babysitter. Wanneer hij op een avond stiekem naar haar gluurt, ontdekt hij wel iets héél gruwelijks. Ze blijkt een nightmare dressed like a daydream. O jee!

Oh, Ramona!

Als jullie hard willen lachen tijdens het filmavondje, ga dan voor deze film op Netflix. Oh, Ramona vertelt het verhaal van de ietwat sullige scholier Andrei, die hopeloos verliefd is op Ramona (ook wel de ‘daughter of Satan’). In eerste instantie maakt hij weinig kans bij Ramona, maar dan ontmoet hij tijdens een vakantie de knappe Anemona. Ineens komt hij op het punt te staan, dat hij moet kiezen.

Bad Teacher

Dit is een wat oudere film, maar nog steeds een heel sexy film. Netflix heeft het niet voor niks op hun streamingdienst. Het is alleen al heerlijk om naar Justin Timberlake en Cameron Diaz te kijken. Al steelt vooral Cameron natuurlijk de show als bad teacher, die drinkt, rookt en dolgraag een rijke man aan zich bindt. Laat de knappe, vervangende leraar (Justin Timberlake) nou nét die rijke man zijn. Ze doet er alles aan om hem voor zich te winnen.

Friends With Benefits

Nog een film met Justin Timberlake, oeps! Wel een hele leuke én vooral sexy film op Netflix. Friends With Benefits gaat over… nou ja, twee vrienden die allebei uit een messy relatie komen. Ze besluiten elkaars seks buddies te worden, maar wel met één belangrijke voorwaarde. Zodra er gevoelens bij komen, stoppen ze hier direct mee. Alleen wat als ze allebei verliefd worden op elkaar?

You Get Me

Wat als je na een onenightstand tóch meer tijd wilt met iemand? Dan achtervolg je diegene, zoals het tienermeisje Holly doet in deze sexy film op Netflix. In You Get Me krijgt Holly een flinke obsessie met Tyler, waarmee ze eigenlijk gewoon een vluggertje had. Alhoewel, voor hem is het een vluggertje, maar voor haar niet. Holly gaat zo ver, dat ze besluit naar zijn middelbare school te gaan. No way dat hun romance eenmalig was.

Lees ook: In deze films hebben acteurs écht seks gehad