Lifestyle / Media
Media

In deze films hebben acteurs écht seks gehad - VRIJ-dag

Reageer 0

Sex sells, dat weet je vast. Hollywood en Hillywood weten dat in ieder geval als de beste. Maar dat sommige filmmakers ook échte sekspartijen in hun creaties toelaten zal je misschien verbazen. Raar, maar waar. In deze films werd er ongegeneerd gerampetampt op het witte doek.

acteurs echte seks

Lees ook: Zien: De eerste Nederlandse Netflix-serie gaat over Amsterdamse studenten

Nymphomaniac

Met een titel als Nymphomaniac kun je flink wat naaktbeelden verwachten. Vooral als je weet dat Lars von Trier de regisseur is. Wie? De Deense filmmaker staat erom bekend niet bang te zijn om excentrieke en schokkende beelden te tonen. Hij had voor de release van Nymphomaniac al verklapt dat de seks in de film écht zou zijn. Acteurs Shia LaBeouf en Stacey Martin waren helemaal oké met dit plan, maar uiteindelijk krabbelde Shia terug. Toen de film in première ging, bleek dat de hoofden met Shia en Stacey op de seksende lichamen van twee pornoacteurs zijn gemonteerd. Over Hollywood-magie gesproken. 

Spetters

Je had kunnen weten dat een Nederlandse film in dit lijstje zou staan. Geëmancipeerd als we zijn, zitten Nederlandse cinema vaak vol met bloterikken en expliciete seksscènes. Denk even aan Turks Fruit of Zomerhitte. Voor regisseur Paul Verhoeven mocht het nóg exhibitionistischer. In zijn film Spetters uit 1980 vliegen de borsten, billen, piemels en vagina's vliegen je om de oren. Seks heeft de hoofdrol in de film en er is zelfs aandacht voor homoseksuele relaties. In 2012 werd de film opnieuw opgebracht in een ongecensureerde versie. Daarin verschijnen tal van expliciete scènes met orale en anale seks die niet eerder vertoond zijn.

The Brown Bunny

Het is een bijzonder wereldje, dat Hollywood. Wat moet actrice Chloe Sevigny gedacht hebben toen ze in het script van The Brown Bunny las dat ze haar tegenspeler Vincent Gallo een échte orale beurt moet geven op camera. O ja, hij is toevallig óók de schrijver, producer en regisseur van de film. Achteraf vertelde de actrice dat ze het geen probleem vond om haar tegenspeler en opdrachtgever een levensechte pijpbeurt te geven voor de film, "Ik was al eerder intiem geweest met Vincent'. Oh.

9 Songs

Toen 9 Songs in 2004 uitkwam zorgde het voor een hoop opschudding in medialand. Met veel in your face seksscènes en negen concerten neemt de film je mee in de korte en intense relatie tussen Matt en Lisa. Elke scène hadden de acteurs ongesimuleerde seks met elkaar. En die waren nogal extreem. Zo was er echte masturbatie, echte orale seks, echte penetratie en zelfs ejaculaties. Tot vandaag staat 9 Songs bekend als de meest seksueel expliciete mainstream-film.

Lees ook: Naked Attraction: Bij deze datingshow is iedereen naakt

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen