Dít zijn de kandidaten van het tweede seizoen B&B Vol Liefde

Media door Elsemieke

Afgelopen zomer genoten we volop van het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Eigenaren van bed & breakfasts is Europa gingen op zoek naar de liefde onder begeleding van Art Rooijrakkers. Inmiddels maakt RTL zich klaar voor B&B Vol Liefde seizoen 2 en dit zijn de deelnemers!

VIDEO: dit zijn de eerste deelnemers van B&B Vol Liefde

Onder leiding van Art Rooijakkers gingen afgelopen zomer een aantal eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Hoewel ze allemaal uiteindelijk alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde. Inmiddels is het tijd voor seizoen 2 van B&B vol liefde! Om alvast in de stemming te komen laten we je kennismaken met de acht B&B-eigenaren die dit seizoen opzoek gaan naar de liefde. Komt 'ie!

Ted

De 68-jarige Ted heeft door de jaren heen al veel van de wereld gezien en op verschillende plekken gewoond. Inmiddels is ze gelukkig op het bloemeneiland Madeira. In het dorpje Estreito Da Calheta heeft zij een prachtige B&B weten op te bouwen. Ted is een echt gezelligheidsdier, heeft een groot netwerk opgebouwd en gaat er dan ook maar al te graag op uit. Je kunt Ted herkennen aan haar altijd stralende lach en zorgzaamheid. Ted zou graag weer gelukkig willen worden met een man die haar genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden, iemand waar ze de rest van haar leven mee kan delen.

Astrid

Van kinds af aan ging de 48-jarige Astrid al op vakantie naar de bergen in Oostenrijk. Al snel werd zij verliefd op de natuur en creëerde zij de droom om later een pension te openen op deze magistrale plek. Deze droom is vijf jaar geleden, met haar toenmalige partner en kinderen, in vervulling gegaan. In het dorpje St Michael im Lungau heeft ze een prachtige B&B weten te openen Sinds de scheiding runt Astrid de B&B alleen, en dat gaat haar goed af, ze is dan ook niet op zoek naar een man die klusjes voor haar komt doen, ze is op zoek naar een steun en toeverlaat. Ze hoopt een man te leren kennen die sterk in zijn schoenen staat, haar tegengas kan geven en empathisch vermogen heeft.

Hans

In eerste instantie vertrok de 54-jarige Hans in 1990 voor zes weken naar Italië om de taal te leren. Al snel werd hij verliefd op het land en is hij nooit meer teruggekomen, het voelde voor hem als thuis. In 2008 heeft hij met zijn toenmalige vrouw een B&B begonnen in het dorpje Pistoia. Hans en zijn ex-vrouw zijn al een tijdje gescheiden en hij zou niets liever willen dan weer een romantische klik vinden met een nieuwe dame. Hans heeft weliswaar groene vingers en is een grote liefhebber van planten en bomen. Hij is op zoek naar iemand die samen met hem de B&B zou willen runnen.

Natasja

Na een nogal vol en hectisch leven, verlangt de 49-jarige Natasja naar rust en ruimte. Vier jaar geleden maakte Natasja de stap om naar Frankrijk te emigreren en haar oude vertrouwde plekje Haarlem te verlaten gepaard met haar groot sociaal netwerk en succesvolle carrière. Op het platteland van het dorpje Blèves heeft Natasja een watermolen gekocht die ze heeft weten om te toveren tot stijlvolle B&B. Ondanks dat ze hier inmiddels ook weer een heuse vriendenkring heeft weten op te bouwen, mist ze een diepere connectie met een liefdespartner, ze wil weten hoe het weer is om verliefd te zijn.

Denise

In het zonnige dorpje Órgiva in het zuiden van Spanje, runt de 31-jarige Denise een vakantiecomplex met een groot aantal appartementen. Officieel is haar oom de eigenaar van dit complex. Het ondernemen is er bij deze knappe verschijning met de paplepel ingegoten. Denise leidt een erg gedisciplineerd leven: ’s ochtends staat ze vroeg op, wandelt lange afstanden met haar hondje en iedere avond mediteert ze. Hiernaast sport ze maar liefst vier keer in de week. Ze zoekt dan ook een partner die minstens net zo sportief is als zij zelf. Een ambitieuze hardwerkende man met wie ze gelukkig kan worden.

Richard

De 50-jarige energieke levensgenieter en stoere oud-kokkelvisser Richard heeft het regenachtige Nederland onlangs voor het zonnige Portugal verruild. In de Algarve heeft hij een groot stuk land gekocht, waar hij binnenkort zijn eigen B&B hoopt te openen. De riante villa moet een luxe onderkomen worden voor gasten en voor de rest van zijn stuk land ziet hij een mooie glamping voor ogen. Hij hoopt zijn B&B dit jaar voor het eerst te kunnen verhuren. Richard is een echte levensgenieter, praat de oren van je kop en is een handige zelfstandige klusser. Richard heeft twee kinderen en is sinds 4 jaar weduwnaar.

Hans

De 60-jarige Hans woont al sinds 2002 in het kleine Franse dorpje Dégagnac. Hier runt deze gitarist dan ook zijn B&B, bestaande uit twee riante vakantiehuizen, twee prachtige B&B-kamers en een kleine boerencamping. Hans heeft een grote passie, namelijk zijn paarden. Hij heeft een grote manage met tien paarden en is gespecialiseerd in (meerdaagse) trektochten. Hij zou het dan ook leuk vinden als zijn partner deze passie met hem deelt. Hans is nu drie jaar vrijgezel, en staat open voor de liefde. Hij is op zoek naar een partner die spontaan, eerlijk en flexibel is, en iemand die het heerlijke Franse Bourgondische leven met hem wil delen.

Martijn

In het prachtige Zuidwesten van Portugal in het dorpje Deixa O Resto runt de 31-jarige Martijn al een aantal jaren samen met zijn ouders een prachtige B&B. Martijn is een echte reiziger, heeft al veel van de wereld gezien en spreekt maar liefst zeven talen vloeiend. De ambitieuze Martijn is klaar om te gaan settelen en hoopt in B&B Vol Liefde zijn droomvrouw te vinden. Hij is op zoek naar aan zelfstandige dame met een goed gevoel voor humor. Zelf is Martijn erg bezig met duurzaamheid en vegetarisch eten, het zou fijn zijn als zijn toekomstige partner hier ook raakvlakken mee heeft.

Foto: RTL

Lees ook: Ex-vriendin Carla noemt Jacob uit B&B Vol Liefde 'gevaarlijk'