FOTO's: Dusty van Ex On The Beach laat gloednieuwe tanden zetten

Media door Elsemieke

Dusty Taconis kennen we van zijn deelname en vele veroveringen op Ex On The Beach Double Dutch. Hij had het zo druk met vrouwen versieren, dat hij vaak in de clinch lag met andere deelnemers. Op Instagram showt hij nu foto's van zijn nieuwe gebit en de reacties zijn niet mals. "Net Gerard Joling 2.0."

FOTO's: Dusty van Ex On The Beach laat gloednieuwe tanden zetten 

Dusty Taconis is nog herstellende van het zware scooterongeluk dat hij in de zomer van 2021 kreeg, maar inmiddels is hij al wel weer druk bezig met social media. Zo druk, dat hij zich realiseerde dat zijn gebit kennelijk niet volstaat. Ook tijdens Ex On The Beach 2021 kreeg hij al eens commentaar op zijn gebit en dan met name de kleur ervan. Dusty vond het tijd voor een ingreep. 

'Gerard Joling 2.0'

Dusty ging bij Restyle Your Smile langs voor een facingsbehandeling. Zelf toont hij vol trots het resultaat in een video, maar in de comments gaat het flink los over het resultaat. Zo zijn de tanden volgens velen veel té wit. Reacties zoals: “Het gaat erom wat jij er van vind! Ik persoonlijk vind het zonde van je gebit", zo schrijft Ricky Lucassen, single uit Temptation Island 2021. Een ander bestempelt Dusty als 'Gerard Joling 2.0'. Ai...

Benieuwd naar de nieuwe tanden van Dusty inclusief voor- en na-foto's? Je bekijkt ze hier.