FOTO's: Danny uit Ex On The Beach ondergaat heftige operatie

Media door Elsemieke

Zeg je Danny Moors, dan zeg je de grote gespierde man vol met tattoos die mee deed aan Ex On The Beach Double Dutch in 2021. Hij viel daarentegen niet alleen op door zijn tattoos, maar ook door zijn verleden. Danny verloor namelijk door een motorongeluk zijn been. En afgelopen weekend moest hij voor een onderhoud operatie weer onder het mes.

Lees ook: Monica Geuze over nieuw seizoen Temptation Island: "meest bizarre plottwist ooit in aantocht"

FOTO's: Danny uit Ex On The Beach ondergaat heftige operatie 

Je herinnert je ongetwijfeld nog wel dat de gespierde Danny Moors mee deed aan Ex On The Beach 2021! En hoewel hij het daar slechts één keer gezellig had met een dame - namelijk met Jørney - die overigens nu op het punt staat om te bevallen van deelnemer Odim, volg jij het nog?! - viel hij vooral op door zijn tattoos. Én vanwege het missen van één van zijn benen natuurlijk. Hoewel de spierbundel door een zwaar motorongeluk dus al jaren met één been door het leven moet, weerhoudt hem dat er niet van om volop van het leven te genieten. Zo deed hij dus mee met Ex On The Beach Double Dutch en geniet hij volop van feestjes. Toch moet hij wel regelmatig naar het ziekenhuis om het overgebleven been te onderhouden en daarom onderging hij afgelopen weekend een operatie aan zijn overgebleven been.

'Laatste stappen van het jaar'

Om de druk op zijn rug te verlichten moest het overgebleven been onder het mes. Gelukkig is de operatie heel goed verlopen, vertelt Danny op Instagram bij een foto van ‘zijn laatste stappen in dit jaar’. “De operatie is goed gegaan, het zal voorlopig weer revalideren worden maar dat komt ook allemaal wel weer goed.”

De vriendin van Danny Moors uit Ex On The Beach

Danny Moors heeft sinds kort een vriendin, dus deze lucky lady zal hem waarschijnlijk wel steunen in deze tijden. Debbie van Zandvoort kan je kennen van het programma Take Me Out op Videoland. “Ik heb haar leren kennen via vrienden, bij uitgaansgelegenheid Lake House. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een relatie te beginnen, van ons alle twee niet, want zij kwam ook pas net een week uit een vorige relatie."

In de wolken

De twee kwamen elkaar toch heel vaak tegen en dat zorgde ervoor dat de vonken oversloegen tussen de twee. |Maar we kwamen elkaar later nog een paar keer tegen en sindsdien gingen we ook echt samen afspreken." Dat liep dus een beetje uit de hand en nu zijn de twee echt een setje. "Ik ben echt gevallen voor wie ze is", vertelt de verliefde Danny Moors. Wat lief! Ook Debbie is in de wolken met haar nieuwe liefde. "Danny was vanaf dag één al duidelijk dat hij zijn zinnen op mij had gezet, dat vond ik erg aantrekkelijk.”

Foto: RTL / instagram@ dannymoors

Lees ook: FOTO: Donna van Temptation Island 2021 heeft een compleet nieuwe look