Sander van Ex On The Beach Double Dutch date met deze Are You The One-deelnemer

Celebs door Elsemieke

Sander van Vliet kennen we nog van zijn deelname aan Ex on the Beach Double Dutch. Hier werd hij bekend omdat hij dronken zijn entree maakte uit de zee en later vanwege zijn romance met ex Isidora. Alhoewel dat laatste geen stand hield, want in Nederland was hij al snel druk met het daten van andere vrouwen. En er is weer een nieuwe in het spel!

Lees ook: Dusty van Ex On The Beach openhartig over liefdesleven: "ben een meisje aan het daten"

Sander van Ex On The Beach Double Dutch date met Are You The One-deelnemer

Sander van Vliet, alias Tattoo Elvis, had het na zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch heel druk met de vrouwen. Zo ging Sander een tijdje met Kelly van der Minne van Love Island en daarna met Nicole Kawalkowski. Die laatste romance verscheen zelfs op Instagram, maar helaas duurde dit liefdesavontuur ongeveer een maand. Sinds een maand of drie is Sander weer vrijgezel, maar volgens de nieuwe rumours duurt dit niet lang meer.

Shanice van Are You The One

Sander werd gisteren gespot met Are You The One-realitybabe Shanice. Shanice heeft in het realityprogramma Are You The One een romance met haar ex Ivo, maar als de roddels kloppen, dan gaat dit op niets uitlopen. Volgens de gossip zag de date tussen Shanice er heel gezellig uit. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!

Foto: RTL

Lees ook: Delphine klapt uit de school: "Bert smeekte me om mij terug te nemen na Temptation Island"