Lifestyle / Media
Media

Wow: Temptation-Delphine en Bert gingen na laatste kampvuur nog samen ontbijten

Als je denkt aan Temptation Island, dan denk je aan alle roddels die er de afgelopen tijd om je oren vliegen. Niet alleen ging het mis tussen Wouter en Julia, maar ook Bert en Delphine hebben de handdoek in de ring gegooid. Alhoewel: de twee hebben na het knetterende laatste kampvuur nog doodleuk samen zitten ontbijten... 

Lees ook: Kaj Gorgels vervangt Victor Verhulst in nieuw seizoen van Temptation Island Love or Leave

Wow: Temptation-Delphine en Bert gingen na laatste kampvuur nog samen ontbijten

Bert en Delphine hadden tien jaar een relatie en hebben Temptation Island 2021 flink op z'n kop gezet. In aflevering 14 zagen we hoe hun relatie definitief strandde. Hoewel het erop leek dat hun wegen na het kampvuur voorgoed waren gescheiden, blijkt dat volgens Efrain en Aylin toch heel anders te zijn gelopen. Aan YouTuber Nick Eshuis vertellen ze niet alleen over hun eigen relatie, maar delen ook nog wat details over de terugreis. Iedereen zat in hetzelfde vliegtuig en moest elkaar onder ogen komen op het vliegveld.

"Ik ben de man dus ik bepaal"

Volgens Aylin deed Bert in het vliegtuig een opvallende uitspraak tegen zijn inmiddels ex-lover. "Bert zei: 'Jongens, ik ben de man. Ik ben al tien jaar met haar, dus ik bepaal wel of ik met haar blijf of niet,'" waarop Nick vraagt: "Dus ze zijn nog goed met elkaar?" Efrain haakt hierop in en zegt: "Ja nou ja, ze gingen nog samen ontbijten de volgende ochtend op het vliegveld." Aylin bevestigt dit en zegt: "Het was heel awkward." Toch zijn de twee niet meer samen, want Bert heeft inmiddels een nieuwe vriendin en ook Delphine zou aan het daten zijn.