Lifestyle / Media
Media

Zo komt Dividivi uit Are You The One? aan haar bijzondere naam

In Are You The One? zitten verschillende singles met unieke namen. Neem bijvoorbeeld Damiët en Dividivi. Ben je net als wij nieuwsgierig waar dat vandaan komt? In aflevering zes van AYTO vertelt Dividivi eindelijk het verhaal achter haar bijzondere naam.  

Lees ook: Juice! Op Temptation Island deden singles het "gratis" met crewleden

Scheef hoofd

In aflevering zes van Are You The One? proberen de singles tijdens een game een date te bemachtigen. Presentator Kaj Gorgels stelt vragen die over de dames gaan en de mannen moeten de juiste naam erbij zoeken. Eén vraag zorgt voor verwarring bij de mannen, de vraag luidt: "Wie is geboren met een scheef hoofd?" Het blijkt Dividivi te zijn, ze vertelt: "Mijn moeder vertelde dat ik met een scheef hoofd geboren ben en daarom ook mij deze naam heeft gegeven. De dividivi boom groeit namelijk ook scheef."

Truth Booth

Dividivi is al meerdere keren op date geweest met Joey. Voor nu voelt zij alleen nog een vriendschappelijk klik, maar misschien is het wel haar perfect match. Om dit zeker te weten moeten zij eerst door de medekandidaten naar de Truth Booth gestuurd worden. Are You The One? Is elke vrijdag te zien op Videoland en wordt op zondag om 19:00 op MTV uitgezonden.

Lees ook: Mega ongemakkelijke date in Lang Leve De Liefde: "zijn de 24 uur al voorbij?"

Beeld: RTL