Lifestyle / Media
Media

Mega ongemakkelijke date in Lang Leve De Liefde: "zijn de 24 uur al voorbij?"

Lang Leve de Liefde zorgt voor mooie, emotionele momenten, maar ook voor een hoop awkward situaties. De puurheid van het programma is waar kijkers dagelijks van smullen. We hebben weer een aflevering opgeduikeld waarbij de ongemakkelijkheid ervan af druipt. Deze keer: "zijn de 24 uur al om?"

lees ook: Super chagrijnige zure vrouw in Lang Leve de Liefde zorgt voor ongemakkelijkste date ooit

Hilarische date in Lang Leve De Liefde: "zijn de 24 uur al voorbij?"

In Lang Leve De Liefde gaat het niet altijd even goed met de koppels in het huis. Deze week was dat ook weer het geval, bij Pieter en Elise. En dat al na ongeveer een paar minuten tijd. Elise noemt Pieter ‘klein en grijs’, maar het gaat al eerder helemaal verkeerd tussen het stel wanneer Pieter aan Elise vraagt hoe ze haar vlees wil. “Medium, ik houd niet van rood vlees. Ik ben hier 24 uur en heb gewoon niks te doen. Hoe erg is dat?”, zegt Elise als ze zich al snel daarna compleet verveelt.

Jij durft!

Elise begint daarna over dat ze nog wel een extra robotstofzuiger zou willen. Pieter vraagt in het gesprek dan of ze wel kan luisteren, als Elise zegt dat ze 'strontlui' is. Dat had hij beter niet kunnen doen, want Elise wordt hier razend om. "Zo! Jij durft! Ga je lekker? Zijn die 24 uur al om? Ik ben niet een of andere Thai die je importeert, zeg maar. Die je eten komt brengen en je kleren gaat strijken.” Dat is duidelijke taal... "Hoe praat ik me hier nu weer uit?" vraagt Pieter zich af.

Type uiterlijk

Het wordt nog ongemakkelijker wanneer de twee later in het bubbelbad zitten. Pieter vraagt of hij qua uiterlijk haar type is. “Niet echt. Je moet intellectueel klikken. Maar ook niet denken als je wakker wordt: mijn hemel waar heb ik dat opgedoken?” Au!