De Jessica Rabbit-haartrend is dé look voor de herfst

Haar door Jeanine

We zitten volop in het najaar en dat betekent maar een ding: tijd voor nieuwe haartrends! Tijdens de herfst zijn we vaak geneigd wat meer de warmere tonen op te zoeken en ook dit jaar zien we dat veel terug. Eén kapsel springt er het meest uit: de Jessica Rabbit-haartrend, zoals we Gigi Hadid tijdens het Met Gala zagen shinen. Want wauw, dát is pas een look!

Jessica Rabbit haartrend

Lees ook: Twijfel je tussen blond en bruin? Dan is dít de perfecte haarkleur voor jou

Wat houdt de haartrend in?

Jessica Rabbit is een fictioneel personage uit de verfilming ‘Who Framed Roger Rabbit?’. Naast haar sexy pose staat ze vooral bekend om haar prachtige, rode haar. Die kleur wordt steeds populairder en niemand minder dan Gigi Hadid straalde ermee op de rode loper van het Met Gala.

Najaarstrend

Warme tinten zijn in het najaar helemaal in. Bruin doet het bijvoorbeeld goed tijdens de herfst, maar ook kleuren zoals rood en koper staan heel mooi. De Jessica Rabbit-look is dit jaar dan ook helemaal in. De diepe, rode tonen zorgen voor een flatterend aanzicht. Het kan je look helemaal opfrissen en opfleuren. Het wordt wel sterk aangeraden om het professioneel te laten doen. Volgens hoofdredacteur van L’Oréal Professionnel Adam Reed kun je beter een bezoekje brengen aan je kapper. Zo weet je zeker dat je haarkleur natuurlijk, mooi en levendig eruit komt. Geen goedkope box dye dus, want daarmee krijg je het tegenovergestelde resultaat.

Beeld: Getty Images

Lees ook: Haar doneren: al je vragen beantwoord!