De collecties van onze favoriete boetieks shop je hier!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Lokale boetieks hebben best wel zware tijden gekend deze pandemie, van een lockdown tot verplicht je deuren moeten sluiten - dit is veel van onze favoriete winkels niet in de koude kleren gaan zitten. Het liefst doen we wekelijks een rondje langs onze favoriete boetiekjes, maar inmiddels hebben we ondervonden dat we dit rondje ook gemakkelijk gewoon online kunnen doen. Wij ontdekten het platform BOETIEK.NL - hier shop je de collecties van je favoriete boetieks.

boetieks online

Online shoppen bij lokale boetieks en Nederlandse merken

BOETIEK.NL is een platform dat samenwerkt met lokale boetieks, Nederlandse merken en (online) retailers. Ze tonen de collecties van aangesloten shops op één platform, waardoor je niet iedere webshop afzonderlijk van elkaar hoeft af te struinen, maar collecties gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Filter bijvoorbeeld op de categorie jurken en vindt alle jurkjes van je favoriete boetieks bij elkaar in het overzicht.

Met behulp van handige filteropties selecteer je jouw favoriete merken, kleuren én kun je zelfs filteren op duurzame materialen zoals veganistisch leer, gerecycled materiaal of biologisch katoen bijvoorbeeld. Super handig!

8x onze favoriete boetieks online

De beste modevondsten vind je in schattige boetiekjes, maar wil je liever niet stad en land afreizen om deze winkeltjes te bezoeken? BOETIEK.NL werkt samen met lokale boetieks, die een online webshop hebben zodat je een aankoop ook online kunt doen - wij zijn fan. Wij zetten favoriete online boetiekjes en merken vandaag voor je op een rij.

OU. Boutique

OU. Boutique is een Amsterdams boetiekje met meerdere bevestigingen in onze hoofdstad. In deze gezellige concept store shop je van alles, van kleding tot aan lingerie van Love Stories, tot aan de leukste interieur items. Echt een must-visit!

Llocals

De naam zegt het al, Llocals is een streetwear merk uit Utrecht dat vette, eigenwijze en exclusieve streetwear maakt voor vrouwen, mannen en alles daartussenin. Het merk is nog best jong, namelijk opgericht in 2020, maar gelanceerd met een duurzame kijk op de wereld.  Bij Llocals shop je namelijk de allerbeste duurzame streetwear. Hiermee brengen wij de Llocals community tot stand.

MOOST Wanted

MOOST Wanted is een Nederlands merk met boho-invloeden dat geen fysieke winkel heeft, maar wel shop-in-shops in maar liefst 39 andere boetieks in Nederland. Wij zijn dol op de collecties van dit merk - en van de bohemian vibes die dit merk uitstraalt krijgen wij instant zin in een festival.

We Are Labels

De naam zegt het al, We Are Labels verkoopt… verschillende labels. Je vindt hier voornamelijk Scandinavische kledingmerken, maar je kunt hier ook terecht voor je nieuwe favoriete model Levi’s dames jeans. Ook voor woonaccessoires en leuke cadeautjes ben je in deze boetiek aan het juiste adres. Een bezoekje aan deze winkel is al een cadeautje op zich, vinden wij.

Nola Amsterdam

Deze sieraden boetiek heeft ons hart stiekem gestolen - want niet alleen de prachtige sieraden die ze hier verkopen vinden we geweldig, ook de prijs van de items is heel erg schappelijk. Nola Amsterdam is een online boetiek welke je haast nooit zonder een aankoop te doen weer verlaat.

Le Ballon

Le Ballon bestaat al jaren, maar blijft toch echt een van onze favorieten. Je shopt hier kleding van merken als Ambika, Femme9 en Geisha, denk aan de heerlijkste gebreide vesten tot fleurige jurkjes. Maar ook shop je hier schoenen, van cowboylaarzen tot aan sneakers.

Humanoid

Humanoid is een minimalistisch tijdloos kledingmerk met een boetiek in Arnhem en met meer dan 10 verkooppunten via andere retailers. Het merk staat bekend om haar elegante collecties, hoogwaardige stoffen en tijdloze snits. Wanneer je bij dit merk iets koopt ben je er vrijwel zeker van dat je de outfit jaren later nog steeds met heel veel plezier draagt - mark my words.

Anna + Nina

Wie kent Anna + Nina niet? Dit sieradenmerk is niet meer weg te denken uit het modebeeld en je komt dit merk overal tegen. Maar voor de complete beleving én collectie raden we je aan om hun winkel aan de Herengracht eens te bezoeken. Laat je onderdompelen in de prachtige sieraden collecties en bijpassende accessoires - wedden dat je niet zonder aankoop weer naar buiten vertrekt?

Ben je benieuwd naar meer? Neem dan een kijkje op BOETIEK.NL waar je dameskleding en herenkleding van je favoriete boetieks gewoon online shopt.