Stel je eigen kinderwagen samen!

Krijg jij binnenkort een kleine en zoek je nog naar de perfecte kinderwagen? Misschien is de Joolz Day+ kinderwagen iets voor jou. Naast dat je hem helemaal zelf samen kan stellen, geeft het ook een goede ondersteuning voor je kindje. Wat wil je nog meer?

joolz day

Lees ook: 5 uitspraken die je beter niet tegen je kind kunt zeggen

Meegroeiend

De Joolz Day+ kinderwagen groeit helemaal mee met je kindje. Van autostoeltje met adapters tot een wieg voor de newborn fase en zitje wanneer je kindje rechtop kan zitten. Zo hoef je niet na een halfjaar alweer een nieuwe buggy te kopen. Scheelt weer geld, en zo is het wagentje altijd perfect afgesteld op je kindje. Ook handig: de wieg en het zitje zijn ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort.

Genoeg te bekijken

Zin om te wandelen? Je kindje heeft genoeg te bekijken. Waar veel kinderwagens een dichte stof hebben, kan je kindje gewoon door het ventilatiegaas in de wieg heen kijken. Als je van nachtwandelingen houdt is er een handig lampje ingebouwd.

Levenslang

Gaat er iets kapot? Geen zorgen, je bent levenslang verzekerd! Zo weet je zeker dat je de komende paar jaar nog stylish (en supertrots) kunt rondwandelen. Zelfs als je je handen vol hebt. De kinderwagen is namelijk met maar één hand te bedienen. Geen zorgen meer als je eropuit gaat. En als je weer thuis bent kun je binnen een paar seconden het wagentje tot een compact formaat inklappen. Dat scheelt weer een hoop ruimte in je appartement of huis.

Stappenplan

Je kunt nu ook je eigen Joolz Day+ kinderwagen zelf samenstellen. Precies zoals jij het mooi vindt. Je kunt de Joolz Day+ zowel online als in een winkel bij jou in de buurt kopen. Maar hoe werkt het precies? Joolz heeft speciaal voor jouw gemak een vier-stappenplan gemaakt.

Stap 1: Kies jouw favoriete stof

Stap 2: Kies welke beugels en eventueel verlengde zonnekap jij wil hebben

Stap 3: Maak een keuze voor het onderstel

Stap 4: Welke wielen wil je hebben?

Milieubewust

Je keus kunnen maken? Voila, nu heb je een prachtige zelf gestylde kinderwagen! De prijs valt ook mee: rond de 1299 euro. Daarvoor krijg je dus levenslang plezier. En zo heb je meteen alvast een unieke ride voor alle kleintjes die (misschien) nog komen. De verpakking waarin het pakket komt is recyclebaar. Je kunt het karton zelfs ombouwen tot zeilboot. Daarnaast wordt er voor elke verkochte wagen een boom geplant in het Joolz geboortebos. Zo help je de natuur meteen mee!

joolz day+

Lees ook: 5 gadgets die je als kersverse ouder wil hebben