Dit zijn ze! De leukste kerstkaarten om te versturen

Vrije tijd door Bente

Het jaar van de klepperende brievenbussen, lege restaurants en familie op afstand. Het belooft dit jaar in ieder geval een bijzondere kerst te worden. We zullen allemaal door de maatregelen rondom het coronavirus onze kerst heel anders spenderen dan de jaren daarvoor. Een alternatief om je naasten toch een fijne feestdagen te wensen is door het versturen van een kerstkaart. Wij zochten de leukste voor je uit. 

Lees ook: Zet deze cadeaus op je verlanglijstje als je geen idee hebt wat je moet vragen

Dit is een kaart waard 

Dit jaar heeft ons ook goede dingen gebracht. We besteden meer aandacht aan onze dierbaren. We beseffen ook hoe belangrijk die kleine dingen zijn in ons leven. Het niet zien van familie met de feestdagen kan er daarom extra hard inhakken. Juist daarom is het mooi om met kerst je naasten te laten weten dat je aan ze denkt. We zagen via Greetz vier leuke kerstkaartjes.

2020 in a nutshell. Een jaar vol mondkapjes, afgelaste evenementen en andere maatregelen om het virus te vloeren. Dit kaartje zorgt ervoor dat het jaar 2020 nooit zal worden vergeten. 


Je familie opfleuren? Dat gaat wel lukken met deze christmas card. Mooi opgemaakt met een vrolijke retrosfeer. Typisch zo’n kaartje die je vóór alle andere lelijke kaarten zet, omdat je er gewoon graag naar kijkt. 



Of we net zo’n witte kerst krijgen is nog maar te hopen. De sfeer zit er al goed in met de goudkleurige en feestelijke balletjes. Deze kaart is handy voor diegenen die een eigen ontwerp willen maken met foto’s. 



Cheers. Dat 2021 maar een beter jaar mag worden met meer plezier en vooral veel gezondheid. 

Lees ook: Krijgen we dit jaar ein-de-lijk een witte kerst?