Goed nieuws voor The Walking Dead fans: seizoen 10 staat op Netflix

Media door Jeanine

Liefhebbers van The Walking Dead opgelet, het is zover. Het heeft even geduurd, maar het tiende seizoen staat dan toch ein-de-lijk op Netflix. Vanaf vandaag kun je de 15 afleveringen kijken.

The Walking Dead

Lees ook: Wat een toéstand: Martien Meiland is verkozen tot meest irritante BN’er in een reclame

Vertraging

Geduld is een schone zaak, dat blijkt! Door het coronavirus konden opnames van de laatste afleveringen niet doorgaan en werden ze uitgesteld. Die afleveringen zouden eigenlijk al in april online moeten staan, maar door de problemen werd de release uiteindelijk doorgeschoven naar oktober. Nog eens twee hele maanden later staat het complete tiende deel dan eindelijk online. Daarnaast komen er nog enkele extra afleveringen van seizoen tien uit in het begin van 2021. Beetje confusing wel, maar dat betekent dat we nog genoeg hebben om naar uit te kijken. Je kunt seizoen tien dus nu alvast kijken op Netflix.

Laatste seizoen komt volgend jaar

Deel tien is niet het enige seizoen dat vertraging opliep door het virus. Ook het elfde (en tevens laatste) seizoen kreeg te kampen met problemen. Zoals het er nu naar uitziet, krijgen we de eerste twaalf afleveringen van seizoen elf ergens in 2021. Het tweede en allerlaatste deel wordt dan het jaar daarop, in 2022, uitgebracht. Dat duurt gelukkig nog even!

Beeld: The Walking Dead

Lees ook: Op zoek naar een nieuwe serie? 8 onontdekte pareltjes op Netflix