De nieuwe H&M samenwerking is perfect voor iedereen die van zwarte kleding houdt

(Web)shops door Jeanine

Een zwarte knit, zwarte flared jeans en uiteraard zwarte boots. Bestaat jouw kledingkast ook vooral uit zwarte kleding? Dan is deze nieuwe samenwerking van H&M op jouw lijf geschreven.  

H&m samenwerking vampire's wife

Lees ook: Feit of fabel: mensen die kleuren dragen zijn gelukkiger?

Prachtig en duurzaam

Of je nu voor een basic look gaat of jezelf in zwart hult voor een avondje uit: zwarte kleding staat overal goed bij. Wel zo fijn als je dan genoeg items hebt om uit te kiezen. Door de nieuwe samenwerking van H&M x The Vampire’s Wife wordt dat heel makkelijk. De collectie is niet alleen prachtig, maar alle jurken zijn ook nog eens gemaakt van gerecycled nylon of polyester. Altijd fijn, zo’n duurzaam merk.

H&M X The Vampire's Wife

Fluwelen mini-jurk, €29,99

Deze Neo-Gothic Dress is gemaakt van gerecycled polyester. Met de grote strik op de rug, lange pofmouwen en de volant aan de onderkant steel jij sowieso de show. Door de organza padding komen jouw schouders mooi naar voren.

H&M x The Vampire's Wife

 

Oorbellen en earcuffs, €12,99

Een outfit is pas compleet met de juiste sieraden. Met drie earcuffs en zeven oorbellen is er altijd wel iets wat goed bij je outfit past.

H&M x The Vampire's Wife

 

Grote kraag, €9,99

Kan jouw outfit nog wel wat extra’s gebruiken? The Samantha Collar is what you need! De kraag is dubbellaags en wordt afgesloten met een knoop van parelmoeren kunststof. Door het volantrandje balanceert deze kraag tussen casual en chic.

H&M x The Vampire's Wife

 

T-shirt met print, €14,99

Doorbreek je standaard kleurenpatroon met dit simpele, basic T-shirt. Een wit shirt op een zwarte broek kan nooit misgaan. Basics zijn onmisbaar en dit shirt mag dan ook niet in je winkelmandje ontbreken. Door het zachte, biologische katoen wil je dit 'm nooit meer uittrekken!

H&M x The Vampire's Wife

 

Halsketting met hangers, €19,99

Hoe mooi is deze ketting? De vier hangers in de vorm van een boek, oog, lieveheersbeestje en bliksemschicht zijn allemaal afneembaar. Het is aan jou welke je vandaag draagt! Alles draait om details en dat zie je terug in het boek, dat open en dicht kan worden gedaan door middel van kleine magneetjes. Hebben!

H&M x The Vampire's Wife

 

Kanten mini-jurk, €19,99

Deze kanten mini-jurk geeft je schouders extra volume. Gerecycled polyamide en polester maken The Mystique Dress extra duurzaam. De ronde hals en het kant geven de jurk een nette afwerking, terwijl het metallic garen en de organza padding het de edge geven die de jurk zo mooi maakt. 

H&M

 

Lees ook: Thuiswerk-chic: 10 x supercomfy blazer