Poepen in stijl: interieur inspiratie voor het toilet

Wonen door Laura

Of je het nou 'plee' of 'het kleinste kamertje' noemt: iedereen spendeert dagelijks in totaal minstens een uurtje op de pot. Of meer... we don't judge. Niet alleen doen we er onze behoefte, ook laten we na een lange dag op mentaal vlak even los. Even geen gezeur aan ons hoofd en lekker scrollen door Instagram of bladeren door een tijdschrift. Genoeg reden om je toilet een welverdiende make-over te geven.

toilet design

Lees ook: VIDEO: Zo maak je zelf een kruidentuin met een pallet

1. Scandinavisch

Licht en simpel: deze stijl is een veilige keuze, maar daarom niet minder mooi. Er is geen grote verbouwing nodig. Begin met een fris likje witte verf op alle muren. Kleed af met minimalistische accessoires en planten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Poppin Spaces (@poppinspaces) op

2. Eclectisch

Een mix van oud en nieuw, modern en landelijk: een eclectisch interieur zie je steeds vaker. Een duotone ruimte staat perfect bij deze woonstijl. Combineer twee verschillende kleuren - bijvoorbeeld groen en roze - voor een warme sfeer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katy (@placefortyeight) op

3. Pink palace

Durf verder te gaan dan a pop of color en ga voor een compleet roze paleisje. Combineer deze zoete kleur met wit en gouden accessoires voor een mooi geheel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door PooPourri UK (@poopourriuk) op

4. Zwarte accenten

De trend voor 2020 is mat zwarte accessoires voor je badkamer en toilet. Mix met wit en grijs voor een stoere monochroom look of donkergroen voor een luxe uitstraling.

 

5. Boho toilet

Waan je op vakantie met deze Ibiza-inspired toilet. Ga voor een mozaiek wand of vloer voor een instant blij gevoel. Kies voor houten en zilveren badkameraccessoires en decoreer met veel groen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door method_nl (@method_nl) op

Lees ook: 10x interieurinspiratie voor een klein balkon