Nieuw! Biologische opvolgmelk zonder palmolie van Biostime

Kinderen door Redactie Ze.nl

Biostime zoekt ouders die willen meedoen aan hun beoordelingspanel. Biostime wordt binnenkort gelanceerd op de Nederlandse markt, in andere landen is het merk al een groot succes.

baby voeding

Let op: er zijn geen testers meer nodig!

Babyvoeding testen

Biostime is nieuwsgierig naar jouw ervaringen en daarom mag je hun babyvoeding gaan testen! Je ontvangt 10 gratis verpakkingen van 800 gram, ter waarde van ruim 250 euro. Tijdens en na afloop van het gebruik vraagt Biostime je om het product te beoordelen aan de hand van een aantal door ons opgestelde vragen. Geef je nu op voor het beoordelingspanel en wie weet ben jij een van de eerste in Nederland die Biostime mag gebruiken. Vul de vragenlijst in, stuur deze op naar info@biostime.nl en hoor binnen één week of je geselecteerd bent.

Tip: schrijf je ook in voor de nieuwsbrief van Biostime om op de hoogte te blijven.

Over Biostime

Borstvoeding geven is het beste voor je kindje. Maar soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kies je (in overleg met je arts en consultatiebureau) voor flesvoeding als aanvulling of als vervanging.

De biologische flesvoeding is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld. Gemaakt van biologische melk, onder andere volle romige melk. De melk is afkomstig van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië, allemaal in een omtrek van 100km. Daar worden nog de gebruikelijke extra voedingsstoffen aan toegevoegd zoals vitamines, DHA, FOS vezels en omega-3 DHA en geen palmolie.

Onlangs is het product al verkozen tot 'Product van het Jaar 2020' in de categorie babyvoeding. Biostime is een uniek product en daarom kunnen ouders vanaf de lancering ook kiezen voor het unieke abonnementsmodel. Voor minder zorgen en meer gemak.

Kies voor biologisch en palmolievrij en vraag nu eenmalig een gratis product aan

biostime

Lees ook: Dingen die je niet moet zeggen tegen een zwangere vrouw