Lifestyle / Wonen
Wonen

Met deze budget tips geef je je keuken een upgrade!

De echte keukenprinsessen onder ons staan graag te kokkerellen. En heel eerlijk? Het huisarrest tijdens de Corona Crisis biedt ook voordelen, want zo heb je meer tijd in de keuken te besteden! Bakken, braden en stoven, gerechten kunnen plots uren in de oven staan als jij de luxe hebt om thuis te werken. Tijd om je keuken een upgrade te geven! Met een paar kleine aanpassingen kun je je keuken al een nieuwe frisse uitstraling geven. In de vorm van nieuwe handgrepen, keukenkastjes of een waterbesparende kraan? Het hoeft niet veel te kosten. Hieronder onze favoriete aanpassingen om je IKEA keuken een upgrade te geven.

ikea keukens

Nieuwe handgrepen

Wist je dat je met deze kleine aanpassing groots resultaat boekt? Waarschijnlijk heb je nu grijze handgrepen. Met een klein budget upgrade je de bestaande handgrepen naar deze gouden eye-catchers! Wedden dat het iedereen direct opvalt die jouw IKEA keuken binnenstapt? Match de handgrepen met een nieuwe gouden kraan of het messing dienblad hieronder. 

ikea keukens

Gouden handgrepen - € 3,99

Nieuwe keukenkastjes

Ben je jouw huidige keuken zat? Dan geef je IKEA keuken een flinke upgrade met nieuwe keukenkastjes. Het is een eenmalige investering waar je daarna weer jaren mee vooruit kunt. Wist je dat een keuken in een mooi kleurtje, zoals deze diepgroene kleur, direct een frisse uitstraling geeft? Het fijne is dat IKEA thuis bezorgd, je bent dus maar een paar klikken op de knop verwijderd van jouw nieuwe keuken! Kies er een paar mooie handgrepen bij en je bent in no time weer verliefd op je keuken!

Bekijk hier alle keukenkastjes!

ikea keukens

Groene keukenkastjes - € 43

Nieuwe mengkraan

Wist je dat de kraan het centrum van iedere keuken is? Bedenk eens hoe weinig je zou kunnen zonder stromend water in je keuken. Het is iets dat we vaak voor lief nemen, maar een fijne kraan is allesbepalend. Met deze kraan van IKEA draag je bij aan iets essentieels: waterbesparing. Hoe dan? Dankzij de kleine beluchter in elke IKEA keuken mengkraan die zorgt dat er minder water uit de kraan komt, zonder dat dat ten koste gaat van de waterdruk! Bovendien is het design een lust voor het oog, nietwaar?

Bekijk hier alle mengkranen!

ikea keukens

Mengkraan - € 199

Nieuw wandpaneel

Met deze kleine aanpassing breng je grootse effecten in je keuken teweeg. Kijk je nu nog tegen een saaie achterwand aan? Daar breng je zo verandering in, want met dit wandpaneel van maar € 24,95 geef je je keuken een instant upgrade! Het leukste aan dit wandpaneel? Hij is dubbelzijdig, met marmer of geel. Je kan je lievelingskleur of -patroon kiezen en eenvoudig wisselen als je je IKEA keuken een nieuwe look wilt geven! 

Bekijk hier alle wandpanelen!

ikea keukens

Wandpaneel - € 24,95

Nieuwe accessoires

Tijd voor de puntjes op de i. Ook in de keuken geldt: it's all in the details! Van mooie weckpotten voor je voorraad tot een eye-catcher van een braadpan op je fornuis. Met kleine aanpassingen geef je jouw IKEA keuken een frisse uitstraling. Of je nu gaat voor een strakke keuken of het liever gezellig maakt - deze accessoires komen altijd van pas. 

ikea keukens

Braadpan - € 39,95

ikea keukens

Dienblad messing - € 9,95

ikea keukens

Fruitkistje - € 9,99

ikea keukens

Koffie-/theezetter - € 17,95

ikea keukens

Theedoek - € 3,99

ikea keukens

Weckpotten - € 2,99