Lifestyle / Winacties
Winacties

Winactie: maak kans op € 100 shoptegoed of een Philips Hue Set t.w.v. €129,95!

Reageer 0

Hou jij wel van een gokje wagen? Dan is deze winactie jou op het lijf geschreven. Als jij het juiste antwoord op deze vraag weet te raden, maak je kans op een van de mooie prijzen. Waaronder € 100 shoptegoed bij Gamma of een Philips Hue Ambiance Startersset t.w.v. €129,95! Meedoen is simpel en er worden meerdere prijzen weggegeven. Het is het dus zeker waard om even een gokje te wagen.

Maak kans op € 100 shoptegoed of een Philips Hue set!

GAMMA is de nummer 1 doe-het-zelfmarkt met alleen in Nederland al 166 bouwmarkten. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. En met Black Friday hebben ze altijd dikke kortingen in de webshop beschikbaar. Kun jij raden hoeveel korting ze dit jaar weggeven? Dan kun je € 100 shoptegoed of een Philips Hue t.w.v. € 129,95 winnen! Klik hier om mee te doen met de winactie.

Weet jij al wat je met jouw € 100 gaat doen? Ga jij voor een mooie lamp, accessoires voor in je woonkamer of leg je die cadeaukaart toch bij je felbegeerde nieuwe vloer? Hoe dan ook, je kunt het altijd goed besteden. Niet gewonnen? Dan ontvang je alsnog een Gamma kortingscode voor € 5 voor je deelname.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen