Winactie: maak kans op Philips Hue Set t.w.v. €129,95!

Winacties door Redactie Ze.nl

// Deze winactie is afgelopen //

Meedoen aan een winactie was nog nooit zo makkelijk. Gamma geeft drie keer een Philips Hue Ambiance Startersset t.w.v. €129,95 weg aan de gelukkige winnaar van de winactie. Daarnaast geven ze ook drie keer € 100 shoptegoed weg. Wil jij kans maken? Laat dan je e-mailadres achter via de link hieronder. Daarnaast maak je nog kans op andere mooie prijzen. 

Maak kans op een Philips Hue set 

Wil jij kans maken op die Philips Hue t.w.v. € 129,95? Doe dan mee via deze link. Met de Philips Hue lampen bepaal jij zelf welke kleur de verlichting in jouw huis heeft. Van het perfecte licht om bij wakker te worden tot verlichting om te focussen - met Philips Hue stel je het eenvoudig met je telefoon in. Synchroniseer de lampen met de TV en ervaar films of videogames nu levensecht dankzij de rijke groen- en blauwtinten. Lampen kunnen ook gesynchroniseerd worden met muziek. De Philips Hue App biedt maar liefst 16 miljoen kleuren. Je hebt keuze uit de volgende voorgeprogrammeerde opties:

  • “Wake-up”: bootst de zonsopkomst in de slaapkamer na, omdat de helderheid geleidelijk toeneemt.
  • “Go to sleep’’: creëert de zonsondergang en dimt het licht geleidelijk tot het helemaal uit is. Ideaal om jezelf voor te bereiden op de nachtrust. 
  • “Night light’’: een laag lichtniveau voor iedereen die kinderen heeft die ’s nachts wakker worden. Door de minimale blootstelling aan blauw licht wordt de slaapcyclus minder verstoord.

Win € 100 shoptegoed

Naast de Philips Hue maak je ook kans op een cadeaukaart van € 100. Ga jij voor een mooie lamp, accessoires voor in je woonkamer of leg je die cadeaukaart toch bij je felbegeerde nieuwe vloer? Hoe dan ook, je kunt het altijd goed besteden. Niet gewonnen? Dan ontvang je alsnog een Gamma kortingscode voor € 5 als dank voor je deelname. Of op € 100 shoptegoed? GAMMA is de nummer 1 doe-het-zelfmarkt met alleen in Nederland al 166 bouwmarkten. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken.