Lifestyle / Media
Media

Zien: de eerste foto's van prinses Diana in The Crown

Het meest spraakmakende lid van het Britse royals is zonder twijfel prinses Diana. Daarom staat elke The Crown-fan ook te popelen om een glimp te vangen van hoe the people's princess eruit zal zien in de serie. Een officieel beeld is er (nog) niet, maar dankzij een nieuwsgierige paparazzo hebben we het eerste sneak peek te pakken!

Debuut van prinses Diana

Zoals je weet worden de rollen omgedraaid in het derde seizoen van The Crown. Letterlijk. Olivia Colman (The Favourite) zal in de voetsporen treden van Claire Foy als The Queen. En Tobias Menzies (Outlander, Game of Thrones) neemt het stokje over van Matt Smith om Charles te portretteren. Vanessa Kirby zal vervangen worden door Helena Bonham Carter als de zus van de koningin, prinses Margaret. Het derde seizoen neemt een tijdsprong waardoor ook nieuwe personages verschijnen. Prinses Diana als de verloofde van prins Charles is daar eentje van. Nieuwkomer Emma Corrin vertolkt de rol van Diana en Josh O'Connor neemt de rol van Charles op zich.

Royal tour in 1983

De foto's die het web overgaan, zijn geen officiële beelden. Je ziet Diana en Charles in 'kostuum' en achter de acteurs staan crewleden. Dat deert niet, want je ziet nu al dat de gelijkenis - zoals de Britten zouden zeggen - uncanny is. De outfits lijken exact op wat het stel droeg tijdens hun royal tour door Australia in 1983.

Seizoen 3 van The Crown zal in 17 november 2019 beginnen.

prinses diana

Lees ook: The Politician is de nieuwe Netflix-hitserie à la Gossip Girl en House of Cards

Beeld: Getty Images