Zo leuk: Madurodam opent 'Kindernachtverblijf'

Na sluitingstijd in een themapark verblijven, dat was de grote droom als kind! Nu kan deze ondeugende fantasie werkelijkheid worden voor jouw kind. Madurodam organiseert 23 augustus Kindernachtverblijf: voor één avond mogen kinderen na sluitingstijd komen spelen.

madurodam

Kindernachtverblijf 

Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar opent Madurodam op 23 augustus Kindernachtverblijf: een avond vol speelplezier in het gesloten park. Wat dacht je van glow in the dark voetballen, levensgrote snoeptorens bouwen, ontsnappen uit een escaperoom en nog veel meer. En nee... ouders mogen niet meedoen, want kinderen zijn op deze speciale avond de baas! Ach, ook wel lekker een avondje alleen, toch? Maar wees gerust, die avond zijn er speciaal opgeleide mensen die op de kinderen letten. Dus pak zelf lekker een filmpje of wacht in de ouderlounge in Madurodam. 

Meedoen 

Ouders kunnen hun kind(eren) opgeven voor 14 augustus. Hoe? Heel simpel! Vul het actieformulier in en maak de volgende zin af: "Mijn kind is de allerleukste en moet Kindernachtverblijf Madurodam meemaken, omdat..." 

Lees ook: Afspreken met je vriendinnen? Goed voor je gezondheid! (En zo vaak 'moet' dat)