Special: Krijg nu een GRATIS JBL GO+ cadeau!

Winacties door Roos

Ben jij ook zo gek op muziek? En word je nog vrolijker van mooi geluid? Dan is JBL jouw merk. De kwalitatieve bluetoothspeakers zijn niet alleen supereenvoudig in gebruik, maar produceren ook een geweldig geluid. En met deze JBL kortingscode ontvang je nu een GRATIS JBL GO+ in de webshop!

 

 

Gratis JBL GO+

Het nieuwste JBL GO+ model neem je makkelijk overal mee naartoe. Tijdens een barbecue in het park, een dagje varen of chillen in de tuin tijdens een zwoele avond: de JBL GO+ is jouw beste vriendje. De alles-in-één geluidsoplossing streamt je favo muziek eenvoudig vanaf je smartphone en de batterij gaat wel 5 uur mee! 

Wil jij ook een gratis JBL GO+ in ontvangst nemen? Dat kan! Heb jij je zinnen al een tijdje gezet op een toffe koptelefoon of andere speaker van JBL? Dat komt goed uit, want bij een minimale besteding van 150 euro in de webshop krijg je die felbegeerde JBLO GO+ al cadeau! Verzilver deze JBL kortingscode simpelweg in de webshop en voilà, je kiest zo jouw JBL GO+ in je favoriete kleur. Veel plezier ermee!

jbl kortingscode

Beeld: iStock