Libelle Zomerweek korting: 50% korting op 2 tickets + speciaal cadeau!

Winacties door Roos

// Deze actie is verlopen //

De Libelle Zomerweek is hét vriendinnenuitje van het jaar. De Libelle Zomerweek datum is dit jaar van donderdag 23 t/m woensdag 29 mei 2019. Dan kun je op het Almeerderstrand weer genieten van creatieve workshops en optredens van toffe artiesten. En wij hebben goed nieuws, want met de Libelle Zomerweek korting scoor je nu 2 toegangskaarten én 10 keer Libelle met ruim 50% korting!

 

Libelle Zomerweek 2019: Tropical Party

Van donderdag 23 t/m woensdag 29 mei geeft de Libelle Zomerweek een swingende Tropical Party. Ga samen met je moeder, zus, vriendin of collega naar het Almeerderstrand voor een dag vol shoppen, bijkletsen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen en nog veel meer. En met de Libelle Zomerweek korting scoor je je kaarten dit jaar extra voordelig!

Libelle Zomerweek programma

Dit jaar bestaat Libelle 85 jaar en dat moet natuurlijk extra gevierd worden. De Libelle Zomerweek wordt dit jaar dan ook op speciale wijze geopend op vrijdag 24 mei. Het avondprogramma is nog niet compleet, maar wel is bekend dat Glennis Grace ons met een spetterend optreden komt vergezellen! Verder zullen ook Brownie Dutch en Barry Paf van de partij zijn. Komt op vrijdag 24 mei dus naar het Almeerdersstrand en hou de website van Libelle Zomerweek goed in de gaten voor de rest van het avondprogramma. 

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel van Alain Clark gehoord. Solonummers, zowel Engelstalig als Nederlands, een nummer met zijn vader, een nummer met Ben Saunders, een album samen met het Metropole orkest. Hij brak door met nummers als Ringtone en This ain’t gonna work en bracht in 2017 voor het laatst een album uit. Kom met genieten van oude hits en nieuwe nummers van Alain Clark op de Zomerweek! En met de Libelle Zomerweek korting geniet je dit jaar extra voordelig.

Op woensdag 29 mei kun je genieten van een oude bekende van de Libelle Zomerweek, namelijk Lange Frans! Inmiddels treedt de rapper alweer ruim tien jaar solo op en was de laatste jaren veelvuldig te zien in verschillende televisieprogramma's. Daarnaast is hij ook vaak op de radio te horen, namelijk bij Slam FM en Juize FM. Dit wil je niet missen, dus scoor snel de Libelle Zomerweek korting hieronder! Lange Frans treedt op in het Libelle Theater. 

Libelle Zomerweek korting

Wil jij je moeder, zus of beste vriendin trakteren op de Libelle Zomerweek 2019? Scoor dan deze exclusieve Libelle Zomerweek korting met 2 toegangskaarten + 10 keer Libelle voor maar €34,90 in plaats van €82! Dat is ruim 50% korting. Als dat geen mooie deal is... 

// Deze actie is verlopen //