Bobbi Eden gaat vrouwen helpen bevallen in programma

Media door Laura

Elke bevalling is uniek, zegt men wel eens. Hoe uniek, dat zullen vier BN'ers met eigen ogen gaan zien in 'Bevallen met...'. In dit TLC-programma trekken bekende Nederlanders de doktersjas aan en kijken en leven mee met de bevalling van een onbekende vrouw.

bevallen met

Lees ook: De 4 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 21

Bobbi, Monica, Fatima en Marly 

Na het succes in 2017 komt het programma terug! Voorheen namen Do, Victoria Koblenko, Filemon Wesselink en Dirk Zeelenberg een kijkje op de verloskundige-afdeling. Dit keer duiken Bobbi Eden, Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo en Marly van Velden in de wereld van bevallingen. De bekende vrouwen zijn niet alleen bij de bevalling aanwezig om een handje te helpen. Ook draaien ze mee in het dagelijkse werk en de diensten van een verloskundige. Dat betekent dat er een hele wereld voor ze opengaat, en dat terwijl de vrouwen zelf ook een kind op de wereld hebben gezet.

Het overwegen van een tweede of derde kindje speelt regelmatig bij Monica en Marly dus dit programma is voor hen ook een mooie voorbereiding op dat wat er wellicht nog komen gaat. Hét recept voor een rollercoaster aan emoties.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen 'Bevallen met...' is op dinsdag 28 mei om 20:30. De laatste aflevering is 18 juni te zien.

Lees ook: Video: Trailer voor de Game of Thrones documentaire: The Last Watch