Aldi aanbiedingen: hangmat, Champion joggingbroek en leren barbecue-schort

(Web)shops door Roos

Koopjesjagers opgelet! Iedere maandagochtend zetten we de beste Aldi aanbiedingen voor je klaar. Bij de Aldi aanbiedingen week 20 kun je het volgende scoren: een hangmat, joggingbroek van merk Champion of alles voor je barbecue. Dus hup, regelrecht naar de winkel, want op=op.

Aldi aanbiedingen

Lees ook: Lidl aanbiedingen: Krups koffiezetapparaat, ijsmachine en IPL-ontharingsapparaat

Aldi aanbiedingen: Hangmat

Deze hangmat met onderstel hoef je niet op te hangen, maar zet je gewoon neer in je tuin of op je balkon. Ideaal voor als je geen bomen in de tuin hebt, maar wel lekker wilt relaxen! Hij is ca. 200 x 100 cm en kost je maar €40.

Aldi aanbiedingen

Aldi aanbiedingen: Flip Top drinkfles

Voor maar €2 scoor je deze week een drinkfles bij Aldi. Verkrijgbaar in roze, paars, groen en blauw. Ideaal om tijdens zomerse temperaturen gehydrateerd te blijven. Tip: vul 'm met water, ijs en fruit, zoals aardbei, limoen of een takje munt, voor een extra lekkere mix.

Aldi aanbiedingen

Aldi aanbiedingen: Barbecue

Het barbecue seizoen komt eraan. Dit model is van alle gemakken voorzien en kost maar €70! Met opklapbaar dienblad als oplegvlak, een barbecuerooster (in hoogte verstelbaar), warmhoudrooster geïntegreerd in het opklapbare deksel, ventilatieregeling, thermometer, handgreep en twee wielen voor gemakkelijk transport én incl. toolbar en flessenopener. Wat wil je nog meer?

Aldi aanbiedingen

Aldi aanbiedingen: Lederen barbecue-schort

Heb jij al je barbecue-gear al op orde? Bij de echte grillmaster kan natuurlijk geen stoer schort ontbreken. Deze is van robuust buffalo leder en voorzien van verstelbare neken buikriem en met handige, functionele lus voor keukendoek. Je hebt de keuze uit cognac en donkerbruin. En dat voor maar €17.

Aldi aanbiedingen

Aldi aanbiedingen: Barbecue boek

Kobus Botha organiseert gigantische barbecues en unieke workshops. In dit boek deelt hij zijn culinaire geheimen met praktische tips en handige foefjes voor vlees, vis en groente. Kortom, 50 uitgebreide recepten compleet met heerlijke bijgerechten!

Aldi aanbiedingen

Aldi aanbiedingen: Ligstoel

Heb jij al je tuinmeubilair al in huis? Deze fijne ligstoel komt in drie kleuren: petrol, bruin en antraciet. Het materiaal is van duurzaam en aangenaam polyester weefsel. Het afneembare hoofdkussen en de armleuningen maken het de ideale stoel om lekker te relaxen tijdens een warme lentedag.

 

Aldi aanbiedingen

Aldi aanbiedingen: Champion joggingbroek

Van chillen in de tuin naar chillen in je joggingbroek. Dit exemplaar van Champion scoor je voor maar €12. Hij bestaat voor 79% uit katoen en 21% uit polyester en je hebt de keuze uit grijs melange en blauw. Maten: S t/m XL.

Aldi aanbiedingen

Lees ook: Lidl verkoopt nu een mega-opblaasbaar eiland voor jou en je vrienden

Beeld: Aldi