Lidl aanbiedingen: opblaasbaar lounge-eiland, tuinhaard en gymnastiekbal

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 19 scoor je onder andere een opblaasbaar lounge-eiland, tuinhaard en gymnastiekbal voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

lidl aanbiedingen opblaasbaar lounge eiland

Lees ook: Aldi aanbiedingen: Air lounger, reiskoffer en lampionnen

CRIVIT® Opblaasbaar lounge-eiland

Aloha! Waan je de koningin van het zwembad of het meer met dit luxe drijvende luchtbed. Het lounge-eiland heeft plek voor twee personen, maar het liefst verover je dit luxe eiland helemaal voor jezelf. Het lounge-bed is voorzien van een afneembaar zonnescherm met een beschermingsfactor van 50 en heeft twee drankhouders. De zomer kan beginnen!

Koop voor €39,99

lidl aanbiedingen

Bestway® Coolerz Luxery Tropical Breeze eiland

Mag het van jou nog groter? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is het motto van dit gigantische drijvende luchtbed. De hele fam kan uren vertoeven met dit Breeze eiland :er is plek voor 6 personen. Het drijvende eiland heeft een afneembaar zonnedak en uitsparingen en rugleuningen om te kunnen relaxen. Ook zijn er zes bekerhouders aanwezig, plus een koelvak inclusief koeltas en grepen aan de zijkant om uit het water te klimmen.  

Koop voor €159,99

lidl aanbiedingen

CRIVIT® Snorkelmasker

Geniet volop van het onderwater uitzicht met dit snorkelmasker. Niet alleen heb je een panoramisch 180 graden-zicht, ook kun je comfortabel door je neus en mond ademen. Dankzij slimme luchtcirculatie beslaat je masker minder snel. Onderaan het snorkelmasker zit een ventiel waarmee je water kunt afvoeren. Bovenop het masker past een GoPro-camera om je onderwateravonturen vast te leggen.

Koop voor €24,99

lidl aanbiedingen

Buschbeck® Tuinhaard Loki XL

De vuurkorf is uit, de tuinhaard is in. Voor nog geen honderd euro scoor je deze hippe, stijlvolle haard bij de Lidl-Shop. Deze tuinhaard van gelakt staal zorgt binnen no time voor een aangename warmte. De haard weegt slechts 16 kilo waardoor je 'm gemakkelijk kan verplaatsen, zodat je overal in je tuin kan genieten van heerlijke warmte op zwoele zomeravonden.

Koop voor €99,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Torenventilator

Als we ervanuit gaan dat deze zomer net zo heet wordt als vorige, dan heb je zeker een ventilator nodig. Het liefst een stuk of vijf. Deze torenventilator zorgt voor een aangename koude lucht. Heel handig: je kunt de ventilator zo instellen dat-ie na twee uur uitgaat. Handig als je wat koele lucht nodig hebt om in slaap te vallen, maar niet wakker wil worden van het geblaas van het apparaat.

Koop voor €29,99

lidl aanbiedingen

FLORABEST® Partytent antraciet

Deze partytent biedt de nodige bescherming tegen regen en zon tijdens gezellige tuinfeesten. De tent wordt geleverd met twee zijwanden: één met een 'raam' en één zonder. Het doek heeft een waterafstotende coating en is voorzien van een ventilatiegat dat de warmte- en windontwikkeling vermindert. Tip: hang er leuke lampjes in voor een knusse sfeer.

Koop voor €69,99

lidl aanbiedingen

CRIVIT® Gymnastiekbal

Geen fan van de sportschool, maar wel in shape blijven? Dan is deze fitnessbal een must have. Je kunt alle kanten op met deze veelzijdige bal. Denk aan het doen van sit-ups en push-ups. De gymnastiekbal is verkrijgbaar is twee varianten: met noppen (voor licht masserend effect) en met twee fitnessbanden voor extra grip. Op de bal staat afgebeeld welke oefeningen je ermee kunt doen. Het is overigens ook te gebruiken als stoel ter verbetering van je zithouding.

Koop voor €6,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Lidl aanbiedingen: 2-persoons ligbed, houtskoolbarbecue en tuinset