De 5 beste Videoland-series voor vrouwen - mei 2019

Media door Laura

Opzoek naar je nieuwste binge-verslaving? Net als op Netflix, zijn de nieuwste titels op Videoland niet gemakkelijk op te speuren. We got your back. Dit zijn volgens ons de leukste Videoland-series voor vrouwen voor de maand mei.

Mistresses

Dank u, Videoland! De Nederlandse streamingdienst trakteert 20 mei op vier seizoenen van de verslavende series Mistresses. Deze Amerikaanse soapserie gaat over vier vriendinnen en hun - niet altijd monogame - complexe liefdesrelatie.

Nieuwe buren 

Een van de beste Nederlandse series van dit moment is zonder twijfel Nieuwe buren. Vanaf 10 mei kun je het spannende vervolg zien bij Videoland. In seizoen 4 pakken Eva en Peter hun leventje in de Almeerse Zonnewijk weer op. Ze vormen nu eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan, maar de geplande adoptie komt in gevaar wanneer haar biologische vader Milo roet in het eten gooit. Milo en zijn vrouw Anouk nemen hun intrek in de wijk. 

Ex On The Beach Double Dutch

EOTB is terug met een seizoen vol bekende gezichten. En dat betekent een hele hoop ellende om van te genieten. Wie komen terug voor het vijfde seizoen? Onder andere de tweelingszusjes Sharon en Esmee, Renan, Alisa, Harrie en Wayne. En natuurlijk spoelt er nog veel meer gespuis aan op het eiland. Smullen dus.

Vanaf 22 mei is het vijfde seizoen te zien bij Videoland.

The Crossing

Opzoek naar een spannende serie op te bingen? Voeg dan The Crossing toe aan je kijklijst. Een klein kustplaatsje in de Amerikaanse staat Oregon staat op z'n kop wanneer er opeens tientallen levende, maar ook dode mensen aanspoelen. En dat is niet eens het meest bizarre aan dit verhaal. Niet alleen blijken deze vluchtelingen uit de toekomst te komen, ook beschikken sommige over bijzondere superkrachten. Seizoen 1 van The Crossing is vanaf 6 mei te streamen bij Videoland.

Love Island

Na de intens vermakelijke Britse en Amerikaanse edities kunnen we vanaf 27 mei ook genieten van Love Island Benelux. Er is helaas nog geen cast of trailer bekend. Het concept blijft natuurlijk hetzelfde: een luxe villa vol singles die opzoek zijn naar de liefde. Dat klinkt makkelijker dan het is, want de kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven. De singles moeten dus ook de harten van de kijkers veroveren. De presentatie is in handen van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Bekijk hier een trailer voor de Britse serie:

Lees ook: Iedereen heeft het over de seksscène uit deze Netflix-serie