Lifestyle / Media
Media

Iedereen heeft het over de seksscène uit deze Netflix-serie

Wekelijks brengen we je alle ins en outs over de leukste Netflix tips voor vrouwen, maar Special is er eentje die ook voor de mannen is. De baanbrekende serie Special heeft niet alleen een primeurtje met een hoofdrolspeler die homo is en een hersenbeschadiging heeft, ook raakt iedereen niet uitgepraat over de seksscène. En wel hierom.

Seks in series

Toegegeven, seks in films en series is zelden een goede afspiegeling van de werkelijkheid. Er is weinig ruimte voor voorspel en vaak klimt de man direct bovenop de vrouw voor de daad. Laat staan dat er een plekje is voor seks tussen twee mannen in diezelfde industrie. 

Special primeur

De serie Special gooit het over een compleet andere boeg, door een homoseksuele maagd in de hoofdrol te plaatsen, die ook nog eens leeft met de gevolgen van een hersenbeschadiging (Cerebrale Parese). De kijker volgt zijn hilarische avontuur naar volwassenheid, met alle perikelen die daarbij komen kijken.

Zo ook zijn ontmaagding, die nét even anders verloopt dan wat je gewend bent in films en series. Niet alleen is het met een man, maar diezelfde man is ook nog eens een sekswerker. Ook dat taboe doorbreken de makers van Special vakkundig, want in plaats van plat, snel en ordinair, is de sekswerker geduldig, lief en sympathiek. En de seks? Die is precies hetzelfde: teder, voorzichtig en lief. Kortom, echt een must see als je de krijsende, onrealistische en snelle seks uit de meeste series en films zat bent!

Bekijk hieronder de trailer van de Netflix-serie Special.

Lees ook: In de trein, op de fiets of in bed: dit zijn onze 5 podcast tips

Beeld: Charles on Unsplash